Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Как Стивън Спилбърг убедил Уил Смит да се снима в "Мъже в черно"

отпечатай новината

08.08.2023 16:07 | Видян 331 пъти

Как Стивън Спилбърг убедил Уил Смит да се снима в

Стивън Спилбърг положил доста усилия, за да убеди първоначално притесненият Уил Смит да участва в "Мъже в черно" от 1997-а.

В предаването на Кевин Харт "Hart to Hart" Смит разкри, че Спилбърг бил "изпратил хеликоптер, за да поговорят" - т.е. да го убеди да участва във филма, който продуцира. 

"Кацнах в дома му", разказва Уил. Освен това допълва, че се е срещнал с носителят на "Оскар" в стая, украсена с плакати на емблематични филми като "Джурасик парк" и "Челюсти" - все продуцирани от Спилбърг. Актьорът се пошегува, казвайки, че според него нарочно са присъствали, за да му "напомнят" на кого точно казва "не", пише "CNN".

 

Уил (ляво) и Джош Бролин

Снимка: Getty Images

 

По-нататък Уил споделя, че Стивън го е попитал в прав текст: "Кажи ми защо не искаш да се снимаш в моя филм?". А той отговорил: "Не искам да преминавам от "Денят на независимостта" към "Мъже в черно".

Припомняме, че през '96-а Смит снима "Денят на независимостта" - научнофантастичен филм за извънземни, които нахлуват на Земята, заедно с Бил Пулман и Джеф Голдблум.

"Мъже в черно" също е свързан с извънземни, като разказва историята на тайна междугалактическа организация, която следи за престъпления, които представляват заплаха за Земята. Разбира се, актьорът в крайна сметка приема ролята на Джей, като мотивира решението си за това, че се чувства "защитен" от доверието, което му гласувал Спилбърг.

Очевидно това е бил правилният ход, тъй като "Мъже в черно" става изключително успешен.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !