Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Той не е възнамерявал да сложи край на живота си: Майката на Ангъс Клауд

отпечатай новината

08.08.2023 17:56 | Видян 472 пъти

Той не е възнамерявал да сложи край на живота си: Майката на Ангъс Клауд

Майката на актьора Ангъс Клауд, който беше намерен мъртъв в началото на месеца, Лиза Клауд, публично заяви, че макар синът й да е бил "дълбоко опечален от скорошната смърт на баща си", последният му ден е бил "радостен", цитира я Би Би Си.

Било е "ясно, че той не възнамеряваше да си отиде от този свят", добавя тя.

Ангъс Клауд, който играеше Фезко в хитовия сериал "Еуфория" на HBO, беше намерен мъртъв, дни след като присъства на погребението на баща си. Актьорът беше на 25 години.

В съобщение във Фейсбук Лиза Клауд написа: "Искам всички да знаете, че оценявам любовта ви към семейството ми в този съкрушителен момент. Искам също така да знаете, че въпреки че синът ми беше в дълбока скръб заради преждевременната смърт на баща си от мезотелиом, последният му ден беше радостен".

"Той пренареждаше стаята си и подреждаше предмети из къщата с намерението да остане за известно време в дома, който обичаше. Говореше за намерението си да помогне за осигуряването на сестрите си в колежа, както и да помогне на майка си емоционално и финансово. Не е възнамерявал да сложи край на живота си", пише още Лиза, цитирана от БТА.

"Когато се прегърнахме за лека нощ, си казахме колко много се обичаме и той каза, че ще се видим на сутринта. Не знам дали и какво може да е приел в тялото си след това. Знам само, че е положил главата си на бюрото, на което работеше по художествени проекти, заспал е и не се е събудил".

Според запис на диспечерското обаждане на телефон 911, разпространен от американските медии, г-жа Клауд моли службите за спешна помощ, тъй като синът ѝ най-вероятно е приел свръхдоза наркотик.

Тя написа още: "Може да се окаже, че той е предозирал случайно и трагично, но е пределно ясно, че не е възнамерявал да си отиде от този свят".

Майката добави: "Публикациите в социалните медии предполагат, че смъртта му е била умишлена. Искам да знаете, че това не е така. За да почетете паметта му, моля, превърнете случайните прояви на доброта в част от ежедневието си. Благославям сърцата ви".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !