Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Съпругата на Брус Уилис сподели, че не се чувства добре заради битката на актьора с деменцията

отпечатай новината

16.08.2023 18:31 | Видян 538 пъти

Съпругата на Брус Уилис сподели, че не се чувства добре заради битката на актьора с деменцията

Ема Хеминг - съпругата на Брус Уилис, даде нова информация за битката на Брус с деменцията.

Семейството на актьора за първи път направи изявление през миналия март, в което обяви, че той се оттегля от "сцената". По-рано тази година близките му разкриха, че състоянието му е прогресирало до "фронтотемпорална деменция". Оттогава Хеминг се грижи за Уилис и говори публично за емоционалните трудности, с които се е сблъскала с влошаването на състоянието му, като разказа, че има "моменти на срив".

В коментар, публикуван в Instagram, Ема също така обясни защо е помолила болногледачи да ѝ изпратят снимки на "нещо красиво". "Просто смятам, че е много важно да разчупим мисленето си", поясни тя. "Знам, че изглежда сякаш не живея добър живот...Макар че всеки ден полагам усилия да му се радвам. Правя го заради двете си деца и за Брус. Не бих се определила като най-добрият човек, но се старая в името на семейството си", гласеше текстът.

За Ема "когато не се грижим за себе си, не можем да се грижим и за тези, които обичаме". "Правя най-доброто, на което съм способна. Съветвам ви да отделите миг от деня си и да потърсите нещо красиво", призова тя.

Уилис се омъжва за Хеминг през 2009 г. и имат две дъщери - Евелин и Мейбъл. Преди Ема Деми Мур бе жената на Брус в продължение на 13 години. Двамата имат три дъщери: Румър, Скаут, и Талула.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !