Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Съпругът на Бритни Спиърс ѝ поиска развод

отпечатай новината

17.08.2023 12:42 | Видян 541 пъти

Съпругът на Бритни Спиърс ѝ поиска развод

Интересно как хронологията на събитията в приказките винаги върви в напълно противоположна посока от тази в живота. Например, главните герои в измисления свят обикновено преминат през тежки изпитания, преди да се съберат, докато тези в действителния обичайно се сблъскват със сериозни затруднения, след като го сторят. Премеждията, с които трябва да се справят, традиционно сближават първите, но разделят вторите... Това всъщност е едно от съществените несъответствия между фикцията, в чиито предели любовта е способна да надвие всяко злощастие, и реалността, в която се оказва, че тя все пак е безсилна срещу някои неволи. Да, за съжаление извън книжните страници важи правилото, че всяко нещо, без значение колко хубаво може да бъде то, рано или късно неизбежно достига до своя край...

Въпреки че Бритни Спиърс и Сам Асгари преодоляха заедно редица трудности, борейки се за връзката си, оказва се, че за разлика от щастието, което действащите лица в добре познатите разкази, предавани във времето от едно поколение на друго, откриват в края на историята, когато традиционно побеждават злото, опитващо се да ги раздели, това на певицата и фитнес инструктора не е писано да бъде вечно. Противно на всички очаквания, само година и два месеца, след като двамата успяха да си проправят път до олтара, пред който размениха клетви, бракът им се разпадна. Според множество от медиите зад Океана, сред които "People" и "Entertainment Tonight" съпрузите вече са се разделили, поемайки по различни пътища. И докато повечето издания не могат да посочат конкретна причина за краха в отношенията им, TMZ предава, че той се дължи на прелюбодейство от страна на музикалната звезда.

Източници на сайта твърдят, че преди седмица до съпруга на изпълнителката е достигнал слухът, че тя му е изневерила, вследствие на който между тях избухнал сериозен скандал, завършил с изнасянето на мъжа от семейния им дом. Човек, който е близък до него, но не е упълномощен да говори публично, потвърди, че макар все още да не е ясно дали твърдението в измяна е истина, той не само се е нанесъл в собствено жилище, но също така преди ден е подал молба за развод.

Снимка: Getty Images

Запитване, изпратено по електронната поща до представител на носителката на награда "Грами", засега остава без отговор.

Съдебните регистри в окръзите Лос Анджелис и Вентура не показват къде са подадени документите за разтрогване на брака между Бритни Спиърс и Сам Асгари, които се ожениха в дома на блондинката в Калифорния на 9 юни 2022 г. в присъствието на плеяда от звезди, сред които Селена Гомес, Дрю Баримор, Парис Хилтън и Мадона. Сватбата се смяташе за крайъгълен камък в новия живот на певицата след края на съдебно наложеното ѝ попечителството заради нестабилното ѝ психично състояние, продължило повече от 13 години.

Поп звездата се запозна и започна да се среща с Асгари, който е модел и актьор, по време на снимките на видеоклипа към песента "Slumber Party" през 2016 г.

Сред причините, поради които тя поиска от съда да прекрати попечителство, беше желанието ѝ да се омъжи за него. Двамата обявиха годежа си през септември 2021 г., когато стана ясно, че тя няма вече да има настойник, който по онова време бе нейният баща. Попечителството беше прекратено през ноември същата година.

Снимка: Официален профил в Instagram

Бритни заяви, че двамата със Сам са загубили бебе в началото на бременността ѝ през май 2022 г., около месец преди да се венчаят.

Съобщенията за семейни проблеми се увеличиха в последните месеци. Бракът със Спиърс е първи за 29-годишния Асгари, докато певицата, която е на 41 години, има три зад гърба си, припомня БТА. Тя е майка на две момчета, родени по време на втория ѝ законен съюз с танцьора Кевин Федърлайн, сключен през 2004 г., който продължи три години. През октомври т.г. се очакват да излязат мемоарите на Бритни Спиърс.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !