Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Италианци настояват жената на Кание Уест да бъде наказана

отпечатай новината

22.08.2023 18:16 | Видян 374 пъти

Италианци настояват жената на Кание Уест да бъде наказана

Италианската полиция е получила десетки обаждания от възмутени граждани, които настоявали жената на Кание Уест - Бианка Ченсори, да бъде арестувана или глобена, заради скандалните визии, с които се разхожда по улиците.

Поредният тоалет, с който 28-годишната австралийка се появи на публично място, истински шокирал по-консервативните минувачи. Прилепнатият тоалет бил в телесен цвят, с който тя изглеждала почти гола.

Освен това не носела сутиен, заради което в определени моменти се налагало да прикрива гърдите си с чанта. Според мнозина визията й е обществено непристойна и поради тази причина тя трябва да бъде наказана, най-малко с глоба.

"Изненадващо е, че Бианка все още не е арестувана. Италия е много по-консервативна страна, а в случая хората имат право да негодуват. Надявам се и двамата да бъдат изгонени, защото държавата няма нужда от хора като тях, които да я замърсяват. Това е абсолютно неуважение към консервативната католическа култура. Жалко е, че не могат да я арестуват за публично неприличие. Приличат на клоуни, как може да се излагат така", споделя местен жител.

За разлика от половинката си, Кание Уест пък залага на коренно противоположна визия. Той се облича с катове дрехи, независимо, че температурите навън са ужасяващо високи.

Припомняме, че само преди няколко седмици певецът и половинката му скандализираха жителите на Флоренция отново с избора си на облекла.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !