Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Защо Кевин Харт е в инвалидна количка

отпечатай новината

25.08.2023 11:54 | Видян 342 пъти

Защо Кевин Харт е в инвалидна количка

Кевин Харт разкри, че е в инвалидна количка, след като се е опитал да надцени възможностите си и да се състезава със спортистът Стивън Ридли.

"Момчета, съсипах всичко", заяви звездата в Инстаграм по-рано тази седмица. "Разкъсах си долната част на корема, абдукторите ми са скъсани - дори не знам какво е това, но ги скъсах. ... Не мога да ходя!", оплака се той. 44-годишният Харт същевременно се подразни и на факта, че вече е над 40-годишна възраст. "Опитах се да скоча и да направя някои неща, които правят младите..., но ми казаха да си седна на мястото", обяснява той.

Нараняванията му са следствие от породен "спор" с 34-годишния играч на "Ню Ингланд Пейтриътс" за това "кой е по-бърз". Харт предизвиква Ридли, но в крайна сметка състезанието не се развива в негова полза. "За какво се състезаваме на тази възраст?", чуди се комикът. "Защо изобщо се състезавах? Най-голямата глупост в историята! Сега не мога да ходя...", продължи да се оплаква.

Харт призова последователите си, които са над 40 години да "уважават възрастта си", а за останалите каза да не се "тревожат", ако го видят в инвалидна количка. "Уважавайте тази възраст или тя ще ви накара да я уважавате."

В текста към видеото той се определи като "най-глупавият човек". Няколко знаменитости се включиха в коментарите с пожелания за бързо възстановяване, сред които и Уил Смит.

"Page Six" припомня, че последно така сериозно Харт се нарани преди четири години, след като претърпя автомобилна катастрофа. Тогава се размина със счупен гръбначен стълб на три места и бе хоспитализиран за 10 дни, преди да бъде преместен в рехабилитационен център за физиотерапия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !