Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Клуни реагира на Робъртс, която нарече сцената им с целувки нелепа

отпечатай новината

28.08.2023 09:16 | Видян 528 пъти

Клуни реагира на Робъртс, която нарече сцената им с целувки нелепа

Джулия Робъртс "разлива горещия чай" върху сватбената целувка на най-добрия си приятел, коментирайки сцена от техния съвместен филм.

Актрисата, на 54 години, наскоро разкри какво е било за нея да сподели филмовата сцена с най-добрия си приятел Джордж Клуни за филма им „Билет до рая“.

„Това е някак нелепо“, каза тя пред Hoda Kotb в епизода на Today от 10 октомври. "Това е като да целунеш най-добрия си приятел."

Актьорът от Gravity обаче не изглеждаше, че оценява нейната критика за целувката. „Е, благодаря за това“, пошегува се 61-годишният Клуни. „Знаете, че съм два пъти начело на списъка за най-сексапилния жив мъж.“

Все пак Робъртс не можеше да преодолее неудобството да целува дългогодишния си приятел - въпреки че се опита. "Казах си: "Чакай, моят най-добър приятел е Джордж Клуни. Може би е по-добре да се настроя малко", обясни тя. — "Но тогава просто не можеш".

В „Билет до рая“ носителите на Оскар играят бивши, които се събират отново за сватбата на дъщеря си и работят заедно, за да се опитат да я спрат да се омъжи, страхувайки се, че тя ще се озове на същото място, където са се озовали те. За разлика от своите герои, Робъртс и Клуни никога не са имали романтична връзка. Те обаче се връщат много назад. За първи път те работиха заедно във филма си от 2001 г. Бандата на Оушън, като се събраха отново за продължението му от 2004 г. Бандата на Оушън 2. Те също участваха заедно във филми като Confessions of a Dangerous Mind и Money Monster.

В реалния живот Робъртс е омъжена за оператора Даниел Модер и имат три деца: близнаците Финей и Хейзъл, 17, и син Хенри, 15. Що се отнася до Клуни, той е женен за адвокатката Амал Клуни и имат близнаци Александър и Ела, на 5, като Робъртс казва на Today, че децата на Клуни я наричат леля Джуджу.

Освен че се шегуваха за приятелството си, Робъртс и Клуни обмисляха възможността да станат родители по-късно в живота.

„Истината е, че без значение на колко години сме – Джордж е най-възрастният от нас – те са ни избрали в този момент да бъдем техни настойници и техни пастири в този житейски път“, каза Робъртс пред Today за съответните им семейства. „Срещнах Дани, когато бях готова. Ти срещна Амал, когато беше готов. И тогава ние "призоваваме" тези деца в живота си, когато сме готови да си партнираме най-добре с тях.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !