Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Непозната жена бе влязла в къщата ми и носеше бельото ми: Памела Андерсън

отпечатай новината

28.08.2023 15:05 | Видян 496 пъти

Непозната жена бе влязла в къщата ми и носеше бельото ми:  Памела Андерсън

Памела Андерсън разкри как е реагирала полицията, след като фен нахлул в дома ѝ.

През 2001 г. вманиачената фенка, на име Кристин Евелин Рот, бе обвинена в незаконно влизане в жилището на актрисата. Освен че влязла, е била хваната да спи в едно от леглата на Памела, пише "Daily Mail". 20 години по-късно Памела все още си спомня как полицаите я попитали дали иска да си вземе червените бикини, които лудата й фенка взела. Звездата от "Спасители на плажа" разкри, че полицаите й казали, че "не е в опасност", защото натрапникът е бил жена. Впоследствие на Кристин й било наредено да се върне в родната си Франция и да потърси консултация с психолог.

Спасителката на плажа си спомня, че е била на посещение на майка си в болницата, когато й звъннали от районното. Пред "The Sun" споделя: "Казаха ми: Памела, някой спи в леглото ти. Първоначално си помислих, че е жената на брат ми. Но когато отидох, видях руса жена, която не познавам да носи червения ми бански от "Спасители на плажа" и говореше на френски."

Кристин била написала и бележка за Пам, която гласяла: "Не си падам по жени, но си мечтая за теб". По думи на актрисата, след като Кристин, която "имала проблеми", била арестувана и обвинена, е била депортирана обратно във Франция.

И макар да не е приятно да влиза чужд човек в дома ти, при това неканен, за Пам по-голям стрес е бил, че фенката й си прерязала вените със стъкло. "Изплаших се и изведох децата ми извън къщата", казва Андерсън. Актрисата разкри още, че е имала съмнения, че "полудява", когато през 2001 г. от дома ѝ в Малибу изчезнали вещи. "Полицията ме попита дали искам да си получа банския костюм, но отказах."

Въпреки че я успокоили, че няма от какво да се притеснява, предвид факта, че фенката й е жена, Пам все пак смята, че случаят не е по-малко опасен. "И жените могат да убиват хора".

Срещата с Кристин обаче не приключва през 2001-а. През 2015 г. Памела преживява повторен ужас, когато открива, че обсебената й фенка живее в къщата ѝ за гости.

"Не й стига, че ми открадна банския костюм от "Спасители на плажа", а и надничаше в стаята ми. Бях с две бебета и си спомням лицето й на прозореца. Бях шокирана...Това е най-страшното нещо", оплака се Памела. Макар да не е поискала банския обратно, все пак си го е получила. След страшния инцидент звездата вече го пази в сейф.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !