Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Майката на Меган Маркъл се появи на благотворителна гала вечер

отпечатай новината

29.08.2023 13:00 | Видян 323 пъти

Майката на Меган Маркъл се появи на благотворителна гала вечер

Дория Рагланд - майката на Меган Маркъл заблестя на благотворителна гала вечер.

На събитието, което събра на едно място много знаменитости, обединени около една кауза, се появи и Крис Дженър. Ненапразно изразът: "Дяволът работи усилено, но Крис Дженър - още по!", е така верен. През уикенда тя и Ким бяха забелязани в компанията на Рагланд на благотворителната гала вечер - "This Is About Humanity" в Лос Анджелис, информира "Page Six".

За съжаление херцогинята на Съсекс и съпругът ѝ принц Хари не присъстваха на събитието. 66-годишната Рагланд се появи с флорална рокля и равни обувки, а Дженър бе заложила на "Chanel".

На гала вечерята присъстваха още: Ева Лонгория, Джордана Брустър, Лорън Санчес и Джеф Безос.

Бабата на принц Арчи и принцеса Лилибет подкрепи организацията, която има за цел да подпомага разделените семейства на границата на САЩ, предоставяйки ресурси като правни услуги и прегледи за психично здраве на мигрантите. Що се отнася до вечерта и облеклото на звездите - вечерята започна само ден, след като "Page Six" разкри, че Кардашиян може да се сблъска с модна конкуренция от страна на собственото си семейство.

Кайли Дженър скоро ще се изправи срещу Ким и Клои Кардашиян, като пусне своя собствена модна марка "quiet lux". "Всяко от момичетата има своя собствена визия", казва един от вътрешните източници на изданието. "Те се вдъхновяват и се надъхват взаимно. Всичките са толкова различни и независими."

Кайли, която стартира кариерата си на бизнесдама с "Kylie Cosmetics", продаде 51% от марката на "Coty" за 600 милиона долара през 2019 г. От своя страна Ким също продаде миноритарен дял от "SKIMS", но в момента води преговори да го откупи обратно.

Що се отнася до Маркъл, според "Page Six" е водила разговори с някои "известни режисьори и продуценти" за потенциално телевизионно завръщане. "Тя смята, че в бъдещето й ще присъства "Оскар", казват запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !