Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Джиджи Хадид не иска връзка с Леонардо ди Каприо, а да се забавляват

отпечатай новината

29.08.2023 18:19 | Видян 549 пъти

Джиджи Хадид не иска връзка с Леонардо ди Каприо, а да се забавляват

Джиджи Хадид и Леонардо Ди Каприо продължават да поддържат връзка и да се забавляват, но според приятел на модела, тя нямала никакво намерение в близко бъдеще да се обвързва с когото и да било, включително и с актьора.

За връзка между блондинката и носителя на Оскар, който наскоро се наслади на разходка с манекенката Витория Черети, се заговори преди почти година. Въпреки че двамата често бяха засичани заедно, техни приятели са категорични, че отношенията им не са сериозни.

"Лео и Джиджи се уважават и се забавляват, когато са заедно, но това не е ситуация, която би я предразположила да се обвърже с него. Тя е повече от щастлива в момента, наслаждава се на живота си като необвързана жена, отглежда дъщеря си и се е фокусирала върху кариерата си", разказва приятел на моделката. Припомняме, че Джиджи имаше връзка с бившия певец от групата One Direction Зейн, от когото роди дъщеря Кай.

За флирт между Джиджи и Лео се заговори, след като двамата бяха забелязани да си говорят на афтърпарти след Седмицата на модата в Ню Йорк, през септември миналата година. Тогава свидетел разказа, че актьорът явно е проявил интерес към блондинката, двамата често излизали в общи компании, но отношенията им не били сериозни.

 

Наскоро приятел на актьора разказа, че Лео бил много огорчен от коментарите за личния му живот и дамите, с които се среща.

"Той търси по-зряла жена, с която да има връзка. Най-жалкото е, че постоянно го свързват с всяко младо момиче, което се завърти в обкръжението му. Лео иска да се откъсне от имиджа на плейбой, който го преследва от години и който много го притеснява", споделя негов приятел пред американско издание.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !