Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Синът на Сашо Дойнов влиза във "Фермата"

отпечатай новината

31.08.2023 12:54 | Видян 582 пъти

Синът на Сашо Дойнов влиза във

Синът на актьора Сашо Дойнов и негово пълно копие влиза във „Фермата“, става ясно от промото на риалитито, в което той се мярка за секунди. Станислав ще се впусне в трудния селски живот от 4 септември без страх, че досега не е помирисвал обор и не е въртял брадва.

Той може да не е наясно как се доят крави и как се мели брашно, но пък познава добре артистичните среди, защото играе във врачанския театър и е режисьор в „Сълза и смях”. Приятелите му казват, че е чешит със собствено мнение, който не се вписва в клишето.


Станислав страшно много прилича и като характер, и като маниери на известния си баща, а двамата са изключително близки. „Със сина ми сме приятели, разбираме се много. Като дете той бой не е ял никога“, категоричен е Сашо Дойнов, който само отгледал сина си, след като се разделил с втората си жена.

От първия си брак актьорът имал момиченце, но то починало няколко месеца след раждането заради вроден порок на сърцето. "Това е най-тежкият момент в живота ми. Едва ли някога ще мога да го преживея", разказвал е през сълзи Сашо Дойнов.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !