Щонова и Месечков спечелиха Денсинг...

Доктор Неделя Щонова и Атанас Месечков спечелиха Денсинг...

Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Дения Пенчева се омъжи тайно

отпечатай новината

27.09.2023 14:52 | Видян 660 пъти

Дения Пенчева се омъжи тайно

Красивата народна певица Дения Пенчева се омъжи, като успя да запази събитието в дълбока тайна. На гражданският брак са присъствали само родителите на младоженците и техните кумове.

Генерал-майор Румен Ралчев е кум на младото семейство, а изборът им е съвсем естествен, след като се запознават покрай него.

"Ние пазихме в тайна, че сме се сгодили и ще се женим. През юли ми предложи в Царево в самата църква. Решихме, че ще направим граждански брак без да казваме на хората. Само нашите близки знаеха. Кум ми е Румен Ралчев, той е орисник на нашите отношения. На 23 септември подписахме граждански брак и другият месец ще правим църковен брак", признава Дения няколко дни след щастливото събитие. 

"Любов от пръв поглед е, на първата среща каза, че ще съм негова жена. В края на миналата година се запознахме на една вечеря с наши приятели. Разменихме си контактите и когато се прибрах от Бали се видяхме. Тогава каза, че иска да съм му жена и ще направи всичко възможно да се случи", допълва тя. 

undefined

Народната певица разкрива, че нейният съпруг идва от интелигентно семейство, родителите му са дипломати. И категорично заявява, че изборът да сключат брак е осъзнат. 

Преди 25 години майка му е поръчала годежния пръстен за неговата жена един ден. Когато ме запозна с нея тя каза, че този пръстен иска да го даде на мен. Семейна жена съм вече, не ми се вярва. Странно е чувството. Изведнъж се случиха нещата. Бях се отчаяла по едно време, че няма мъже в България. Но намерих моя мъж, изключително постоянен и сериозен", усмихва се щастливата булка.

undefined

undefined

undefined

undefined

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !