Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Мария Илиева се издаде за сватбата

отпечатай новината

17.10.2023 09:32 | Видян 966 пъти

Мария Илиева се издаде за сватбата

Мария Илиева май много скоро официално ще мине в редиците на щастливо омъжените дами, поне ако съдим по изящния пръстен, който блести на пръста й.

Певицата, която в момента е и ментор в "Гласът на България", вече не крие скъпия подарък, който е получила от приятеля си Александър Междуречки, вероятно наскоро, а това, което той издава, насочва моментално към Менделсон.

Става дума за огромен годежен пръстен, чиято цена справките показват, че възлиза на около "скромните" 10 000 лева. При едно от скорошните си тв гостувания по bTV Мария го показа в пълния му блясък и очаквано минути след това мрежата прегря.

В края на разговора водещите попитаха певицата за въпросното скъпарско бижу на пръста й и дали наистина е получила предложение за брак, а начина, по който отвърна Мария, внася повече от яснота по въпроса.

undefined

"Повече от омъжена съм! Вречена съм в любовта на живота си завинаги. Ако тръгнем да правим този микропразник със сигурност няма да го крием. Мисля, че това са естествени етапи от живота. Когато ги усетиш - идват, ако не дойдат - все тая. Не ми е непременно важно да съм омъжена", заяви тя.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !