Станаха ясни трите финалистки в Ергенът

HR специалистът Надежда Вишева, стюардесата Йоана...

Няма да спасят балетния конкурс във...

Четири години след като Международният балетен конкурс...

Фитнес маниачката Ния изненадващо аут от "Фермата"

отпечатай новината

14.11.2023 09:59 | Видян 484 пъти

Фитнес маниачката Ния изненадващо аут от

Поредната атрактивна жена напусна "Фермата". Татуираната фитнес треньорка Ния получи масов наказателен вот от своя тим „Елбетица“ и си тръгна от риалитито три седмици преди финала. Срещу нея гласуваха повечето й съотборници, включително Петър, когото тя боготвореше и смяташе за приятел.

"Това е най-тежкото ми решение за момента, Ния не го заслужава", обяви актьорът, след като написа името й върху камък. В началото на предаването той гласува и срещу голямата си любов, красивата Моника.

Фитнес треньорката отпадна от „Фермата“ след тежък отборен дуел на Арената срещу „Канатица“, в който червеният отбор победи. Ния, която се би рамо до рамо със земеделеца Георги и продавачката на цветя Еми, беше хаотична в дърпането на каруца и копаенето, но се справи перфектно при преминаването по трасе от дървени трупчета и балансирането на топчета.

За разлика от други участници, участничката не проля нито една сълза след като беше изгонена.

„Животът е страхотно приключение, трябва да се радваме на всички моменти и да не се взимаме токова насериозно. С колкото по-голяма лекота минаваш през трудностите, толкова повече се каляваш и ставаш по-добър човек“, каза хладнокръвно младата майка, който отглежда сама сина си, преди да напусне стопанството.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !