Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Американски съд даде ход на дело срещу гаджето на Риана

отпечатай новината

21.11.2023 15:25 | Видян 421 пъти

Американски съд даде ход на дело срещу гаджето на Риана

Рапърът Ейсап Роки, партньор на Риана и баща на двете й деца, ще бъде съден в Лос Анжделис по две обвинения за нападение с полуавтоматично оръжие, съобщиха Ройтерс и АФП.

Роки, чието рождено име е Раким Мейърс, е обвинен, че е насочил пистолет към друг хип-хоп певец - Теръл Ефрон, по време на свада, а след това стрелял два пъти при втори сблъсък. И двата инцидента са от 6 ноември 2021 г.

Според прокурорите Ефрон е имал малки наранявания.

Роки е арестуван във връзка с пререканието пет месеца по-късно, през април 2022 г., когато пристига на летището в Лос Анджелис с полет от Барбадос. Повдигнато му е обвинение през август същата година. Сега, че прокурорите разполагат с достатъчно доказателства, за да пристъпят към съдебен процес по двете обвинения в нападение, включително, че Роки е използвал лично огнестрелно оръжие по време на въпросните инциденти.

Роденият в Харлем музикант, който остава на свобода под гаранция, не се е признал за виновен по делото. Адвокатът му Джо Такопина каза в съда, че прокурорите не са представили достатъчно доказателства за стрелба и разчитат на различни видеозаписи от охранителни камери и свидетелски показания, които не са убедителни. Защитата също така поставя под въпрос достоверността на показанията на Ефрон, че според него лявата му ръка е била одраскана по време на стрелбата.

Ефрон, който се е изявявал под сценичния псевдоним Ейсап Рели в хип-хоп колектив, в който някога са участвали и двамата с Роки, също така е подал граждански иск срещу бившия си колега.

Първият и вторият студиен албум на Ейсап Роки - Long.Live.A$AP и Long.Last.A$AP, дебютират под номер 1 в класацията на Billboard 200 съответно през 2013 г. и 2015 г. Третият му албум - Testing, издаден през 2018 г., достигна пето място.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !