Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Айлин от “Ергенът“ показа гаджето си

отпечатай новината

21.11.2023 17:44 | Видян 692 пъти

Айлин от “Ергенът“ показа гаджето си

Красавицата от втория сезон на "Ергенът" Айлин Бобева може и да не успя да спечели сърцето на пианиста Евгени Генчев, но това не означава, че любовта я е подминала. Дори напротив.

Само преди няколко дни моделката зарадва почитателите си в Instagram със снимки, на които позира заедно с новия мъж в живота си - Фарид.

За него Айлин споделя, че е на 41 години и е от ирански произход. Въпреки че е израснал в Германия, Фарид живее в България и има бизнес с парфюми. Двамата са заедно около година, но чак сега участничката в "Ергенът" реши да го покаже публично.

Айлин и Фарид направиха своя светски дебют малко след рождения му ден, снимки от който красавицата сподели с последователите си.

"Честит рожден ден на моя Скорпион, моя Дявол, моята Любов. Малкото момиче те обича толкова много", написа Айлин към серията фотоси, които публикува. На тях се виждат тортата, която рожденикът е получил, както и кадри от техни пътувания и щастливи моменти.

 

 

Изглежда, че основните претендентки за сърцето на "ергенът" Евгени бързо намериха любовта, след като бяха отхвърлени от него и той предпочете моделът Валерия. Припомняме, че наскоро финалистката в риалити формата Елена също показа мъжът, който владее сърцето й, с когото дори замина да живее в Белгия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !