Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Цветелина Грахич разкри мръсните тайни на попфолка

отпечатай новината

30.11.2023 09:56 | Видян 667 пъти

Цветелина Грахич разкри мръсните тайни на попфолка

Цветелина Грахич реши да си развърже езика и да каже цялата истина за попфолк бранша и на какво са подложени изпълнителите. Тя отново е до болка откровена и от нейните думи стават ясни много неща, за които до този момент не сме се замисляли. 

Бившата вокалистка на Слави Трифонов реши да е тази, която да извади на показ мръсните тайни на лекия жанр и да отговори на много любопитни въпроси на консуматорите на чалга ритмите.

„По-лесно ми е да ходя на ранни участия, не дискотеки. Дискотеката е една голяма кръчма с по-голяма сцена. Може да се пее на живо и там, но е трудно. Последиците са на другия ден да останеш без глас. Пускат се плейбеците, но се заблязва, хората ще те оплюят, без да знаят защо си го направил и защо си прунден. Но всичко идва от звука. 90% от клубовете в България нямат добър звук и нещата звучат по този начин, по който звучат в дискотеките“, разкри тя при гостуване в подкаст наскоро. 

Това обяснява защо голяма част от представителите на фолка прибягват до плейбека. Правят го дори най-пеещите. Друг е въпросът, че има и такива, които рискуват гласа си и показват уважение към своята публика и въпреки всичко пеят на живо.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !