Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Диляна Попова с разкритие за сина си

отпечатай новината

18.12.2023 13:27 | Видян 594 пъти

Диляна Попова с разкритие за сина си

"Синът ми Борил е трети клас и няма телефон. Докато стане на десет години, с баща му сме решили, че ще избутаме. Вкъщи има таблет, работи с технологиите, но не е 24 часа с телефон. Не виждам смисъл и нужда да има мобилен в момента", това заяви Диляна Попова в скорошно интервю по Нова тв. 

По думите на моделката, синът ѝ има свобода, за да може да реши какво му харесва и с какво да се занимава за в бъдеще в живота си.

"Говорим си по теми, които вълнуват големите, за неща, които са му разказвали и е виждал. Искам да има информацията частично, но да не "плува" в нея. Личният пример е много важен за едно дете и възпитава повече от училище. Опитвам се да му внуша да мисли като част от екип и общество. Имам усещането, че всеки си прави нещата за неговото си парче и не мисли за целостта. Уча го и да бъде верен приятел", обясни още красавицата.

Според Диляна Попова филтрите на снимките, които вече масово се използват в социалните мрежи, не показват какъв е човек всъщност, затова е против тях. Друг е въпроса обаче, дали пък самата тя не прибягва често до тях в профила си - това оставяме на вас да прецените.

"Депресия, потискане, ниско самочувствие и объркване на подрастващите, това са ефектите от филтрите. Те не получават реална представа за вида на своите любими звезди. Честността е важна във всяко отношение. Рекламирам само продукти, които използвам и харесвам", все пак подчерта още Попова по темата.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !