Напрежение до последната секунда в...

След 11 епизода, изпълнени с множество мистериозни...

Влади Ампов – Графа за мъката в...

Тази събота (18 май) от 17:00 ч. по bTV в студиото на...

Ето коя голяма звезда влиза в "Денсинг старс"

отпечатай новината

21.12.2023 10:02 | Видян 599 пъти

Ето коя голяма звезда влиза в

Танцувалното шоу "Денсинг старс" се завръща в родния ефир през февруари, а продуцентите Иван и Андрей са отправили покани към едни от най-обичаните родни знаменитости да се включат в състезанието. 

 

Вече из медиите се въртят някои скандални имена, но наш репортер научи със сигурност коя голяма звезда се е навила да се впусне в това предизвикателство. 

Актрисата Мария Бакалова е сред първите, които е казала "ДА" и със сигурност ще бъде сред участниците. Поканата към нея е съвсем естествена, тъй като през последната година медийният интерес е особено голям. И появата й в този формат ще доведе до повече зрители. 

Подмятат се и други имена сред участниците, като най-често се споменават Дара и Гери-Никол. Двете певици обичат да танцуват и със сигурност биха били атракция в "Денсинг старс", а и довели до по-млада аудитория. 

Наш репортер научи, че голяма чалга звезда също се е съгласила да се включи, но името й засега се пази в пълна тайна. Надяваме се в най-скоро време да научим нейното име и да ви го съобщим. Ще има и представителка от "Ергенът", но продуцентите все още не са решили на коя от дамите да се спрат.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !