Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Трябваше да се разболея, за да събера всичките си деца заедно в една стая: Мадона

отпечатай новината

22.12.2023 16:48 | Видян 1130 пъти

Трябваше да се разболея, за да събера всичките си деца заедно в една стая: Мадона

65-годишната певица разказа на своите фенове по време на концерт, че се е събудила в болница, а до нея са стояли изплашените й деца. "Фактът, че съм тук в момента, е чудо", коментира тя по време на шоуто. "Тази вечер в залата има хора, които бяха с мен в болницата", добави още.

Припомняме, че лятото Кралицата на попа бе намерена в безпомощно състояние в дома си в Ню Йорк, след "усилени репетиции по 12 часа" за тогавашното си турне. "Когато за първи път дойдох в съзнание, видях шестте си невероятни деца, които седяха във фоайето", обясни Мадона на публиката. "Между другото, трябваше почти да умра, за да събера всичките си деца в една стая - знам, че е малко смешно", добави. "Но всички те бяха доста уплашени, а аз не разбирах какво се случва". Тя допълни, че е била в "медикаментозна кома в продължение на 48 часа". 

Мадж, както все още някои я наричат, е майка на Лурдес Леон, Роко Ричи, Дейвид Банда, Чифундо "Мърси" Джеймс, и близначките Стела и Естере. Докато е била на легло сподели, че мислите й я върнали към майка й, която починала от рак на гърдата. "Тя беше сама", каза Мадона и допълни, че се е замислила колко тежко би било за наследниците й, ако ги остави сами на този свят. "Не мислех за себе си. Мислех за тях и за майка ми и за това колко уплашена трябва да е била, когато е знаела, че ще ни остави всички."

По думи на певицата "такива неща ни карат да осъзнаем през какво преминават другите хора и да не приемаме всичко за даденост".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !