Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Принц Луи не се присъеди към кралското семейство за Коледния обяд

отпечатай новината

28.12.2023 14:23 | Видян 280 пъти

Принц Луи не се присъеди към кралското семейство за Коледния обяд

Майк Тиндал разкри как кралските особи прекарват Коледа с малкия принц Луи и неговите братовчеди, които се забавляват сами.

Преди празненствата в Сандрингам кралските особи обядват и се събират в навечерието на големия ден, като тази година събитието се проведе в Уиндзор.


 

Въпреки че много от кралските особи присъстваха, по-младите кралски особи, включително принц Луи, не седнаха на главната маса. Вместо това Майк сподели, че всички млади кралски особи се наслаждават на коледния си обяд в отделна стая.

През 2019 г. Майк разказа за празненствата в собствения си ръгби подкаст "The Good, The Bad & The Rugby". Тогава Джеймс Хаскъл и Алекс Пейн, съквартирантите на Майк, попитаха кралския особа на коя от седемте маси е седнал. След като се ожени за Зара Тиндал през 2011 г., Майк прекара последните 12 Коледи в присъствието на кралското семейство.

Според "Дейли експрес" Джеймс и Алекс са попитали: "Какво е това? "Смятате ли, че всяка година се надграждате и се приближавате до основната маса или сте на заден план? Има ли повишение и изпадане въз основа на резултатите през годината? Защото, ако има, си представям, че седите от дясната страна на Нейно Величество."

След като споделя, че е бил на масата на тогавашния принц Чарлз, Майк добавя: "Това е семейният обяд, имаше седем маси, така че сигурно бяхме около 70 души. Децата си имат своя собствена малка маса в друга стая."


 

Към кралица Камила ще се присъединят синът ѝ Том Паркър Боулс и дъщеря ѝ Лаура Лопес, както и петимата ѝ внуци.

Принц Хари и Меган Маркъл обаче не се присъединиха към семейството. Двойката предпочита да прекара Коледа в САЩ с двете си деца - принц Арчи, на четири години, и принцеса Лилибет, на две.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !