Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Принц Уилям и крал Чарлз наранени от атаки, докато Хари и Меган мълчат

отпечатай новината

03.01.2024 12:42 | Видян 425 пъти | Гласували 1

Принц Уилям и крал Чарлз наранени от атаки, докато Хари и Меган мълчат

Книгата на Омид Скоби Endgame предизвика възмущение при излизането си на фона на куп кралски обвинения, но оттогава херцогът и херцогинята на Съсекс пазят мълчание относно нейното съдържание

Твърди се, че кралят и принц Уилям биха били „наранени“ от мълчанието на Съсекс след книгата на Омид Скоби.

Endgame направи заглавия по целия свят с пускането си като „грешка“ в превода на холандски, където крал Чарлз и Кейт Мидълтън са посочени като двамата членове на кралското семейство, за които се твърди, че са изразили „загриженост“ относно цвета на кожата на сина на Хари и Меган. Скоби категорично отхвърли именуването на двамата членове на кралското семейство в книгата си, но скоро направи обратен завой и призна, че наистина е посочил крал Чарлз и принцесата на Уелс в "ранна" версия на тома.

От пускането му принц Хари и съпругата му се пазят на разстояние и не са направили официално изявление по твърденията му. Кралският експерт Майкъл Коул казва, че би било „мъдро“ те да са изяснили, че нямат връзка с книгата или нейното съдържание.

Той каза на GB News: "Атаките срещу членове на семейството му. Беше доста отровно, казаха и много вредно за хората. Щеше да е много болезнено за крал Чарлз и принца на Уелс. Би било изключително мъдро, ако принц Хари беше дал да се разбере, че той и съпругата му не са източниците на книгата... че не стоят зад това, което е било написано, че те не го подкрепят по никакъв начин.“

По-рано авторът беше описван като вик в пустиня за принц Хари и Меган Маркъл. На друго място в Endgame Омид нарече принцеса Кейт „студена“ и каза, че тя „потръпва“, когато Меган се споменава в разговор. Той също така твърди, че Хари е бил "държан в неведение" за влошаването на здравето на покойната кралица Елизабет в часовете преди смъртта й.

Крал Чарлз е обвинен, че е помолил персонала да се „отърве“ от Хари, когато херцогът на Съсекс е бил в Лондон, твърдейки, че е „преуморен“. Връзката между Хари и неговия отчужден брат принц Уилям също е разголена.

Скоби по-късно признава за имената, които се появяват в холандския превод: „Без да знам тогава, ранен и неизчистен текст беше предоставен на холандския издател, за да могат те да започнат работа по превода, с разбирането, че техният превод ще бъде актуализиран до отразява окончателната версия на книгата, която официално изпратих.

„Други чуждоезични издатели, включително във Франция и Италия, правеха същото, въпреки че техните версии перфектно възпроизвеждаха завършената работа. Това, в което мога да съм сигурен, е, че редактирах внимателно, взех независим правен съвет и завършената ми книга не беше същата версия, публикувана в Холандия."

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !