Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Да видя колко е умна, беше умопомрачително: Гаджето на Тейлър Суифт

отпечатай новината

09.01.2024 09:46 | Видян 517 пъти

Да видя колко е умна, беше умопомрачително: Гаджето на Тейлър Суифт

Американският футболист Травис Келси се оказа в центъра на световното внимание, след като с Тейлър Суифт се оказаха силно влюбени. Красавецът даде обширно интервю за The Wall Street Journal, очевидно колегите, точно като нас, са любопитни да разберат повече за избраника на мегазвездата.

34-годишният спортист, който играе за отбора на Канзас Сити Чийфс, разказва за срещата с красавицата, връзката си с нея, живота й като суперзвезда и на какво го учи всичко това.

Травис признава, че се е опитал да привлече вниманието на Тейлър по време на нейно представяне на стадион Arrowhead, дом на Канзас Сити Чийфс от Националната футболна лига. Мачото разказва за посредничеството на човек от близкия кръг на певицата: „Имаше хора, които тя познаваше, и които знаеха кой съм аз, и именно те са, които я попитаха: "Познаваш ли този човек?". Определено наши приятели изиграха ролята на Купидон“.

Спортистът разказва още, че членове на семейството на Суифт са му помогнали да привлече вниманието й: „Тя вероятно ще ми се кара, че казвам това, но когато пристигна на стадион Arrowhead, й беше дадена голяма съблекалня, част от нашата, и аз направих така, че малките й братовчеди да се снимат пред моето шкафче“. Усилията на Келси в крайна сметка се увенчават с успех: един хубав ден той получава съобщение от Суифт в месинджър. Кани я мигновено на вечеря и двамата най-накрая успяват да разговарят лице в лице.

Келси признава, че се е опитвал да избягва да говори за връзката си с певицата от предпазливост, за да се „увери, че не е казал нещо, което би отчуждило Тейлър“. Сега той се възхищава на Суифт, наричайки я забавна и „брилянтна“, и казва, че имат сходни възгледи и мисли за живота, семейството и работата. „Всеки знае, че съм семеен човек. Нейният екип е нейното семейство. Семейството й прави много неща по отношение на организирането на турнето, маркетинга, присъствието, така че мисля, че тя също има много от тези ценности, които са и мои приоритети."

Травис, по собствените му думи, никога не е бил човек, който умее да говори добре, така че е особено очарован от таланта на Суифт да пише текстове: „Да разбера колко умна е Тейлър, беше умопомрачително. Уча се от нея всеки ден“, хвали любимата си той.

Никак не му е било лесно да свикне с огромната популярност на новата си приятелка: "Никога не съм срещал някой с такава аура. Никога преди това не бях виждал нещо подобно. Но не се страхувам от интензивното внимание, с което тя постоянно се сблъсква, начина, по който често се гледа през лупа. Всеки ден има дежурни папараци пред къщата й, пред всеки ресторант, в който отива, след всеки полет, но тя просто живее, наслаждавайки се на всеки ден. Когато тя се държи така, аз също се опитвам да се впиша и да не се държа странно".

За любовта на Тейлър и Травис се заговори преди няколко месеца. Днес певицата  редовно посещава игрите на Kansas City Chiefs, за да подкрепя Травис и да го аплодира заедно с майка му и приятелите му. Тейлър обожава да води свои звездни приятели на мачовете му, а голяма част от феновете й вече са фенове и на Келси и го аплодират бурно по стадионите.



автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !