Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Подиграха се брутално с принц Хари и Меган на Златните глобуси

отпечатай новината

09.01.2024 11:47 | Видян 663 пъти

Подиграха се брутално с принц Хари и Меган на Златните глобуси

По време на Златните глобуси през 2024 г., водещият Джо Кой се прицели в принц Хари и Меган Маркъл – подигравайки се с многомилионната им сделка с Netflix пред най-големите звезди на Холивуд

Принц Хари и Меган Маркъл бяха жестоко подиграни с жестока шега с пари пред най-големите звезди на Холивуд на Златните глобуси.

Двойката не присъства на едно от най-големите шоута в сезона на наградите, но това не попречи на водещия Джо Кой да им се подиграва по време на началния си монолог. След закачки срещу хора като Леонардо ди Каприо и Брадли Купър, комикът се обърна към Хари и Меган с шега за хитовия телевизионен сериал Succession, който по-късно помете дъската на наградите.

Той каза на публиката: "Succession има девет номинации. Просто страхотен сериал за богато, бяло, нефункциониращо семейство, всички интриги - о, чакайте, това е Короната. Съжалявам." И като се прицели в Хари, Кой го последва с: „Колко страхотна беше Имелда Стаунтън в „Короната“, не беше ли невероятна? Нейното представяне на кралицата беше толкова добро. Принц Хари й се обади и я помоли за пари.“

Джо Кой

Той обаче добави: "Както казах, не съм написал всички тези! Това не беше мое!" Но той добави: „Принц Хари и Меган все пак ще получат милиони долари за това, че не са направили абсолютно нищо – и това е само от Netflix!“ След шегата, камерата се насочи към изпълнителния директор на Netflix Тед Сарандос, който изглежда се смееше.

Шегите по време на Златните глобуси идват, тъй като се навършиха точно четири години, откакто семейство Съсекс сензационно напусна като кралското семейство и последните 12 месеца със сигурност бяха най-наситените със събития.

Хари пусна противоречивите си мемоари Spare; те бяха отхвърлени от многомилионната им сделка за Spotify; Invictus Games на принца в Германия имаше огромен успех и плъзнаха слухове, че Меган вероятно ще рестартира своя лайфстайл блог The Tig. Но докато навлизаме в 2024 г., експертите казват, че има само един път напред за двойката, която беше брутално обявена за губеща от The Hollywood Reporter.

Въпреки това, според кралския експерт д-р Теса Дънлоп, Хари и Меган са успели да запазят „способността си за говорене“ през 2023 г. – и може би тяхната „високорискова“ стратегия ги вижда добре в Новата година. Тя обясни: „Въпреки всички слухове бракът им изглежда солиден и те остават една от малкото глобални марки, които могат да премахнат войните и международните бедствия от първите страници. Въпросът за 2024 г. е дали могат да превърнат тази привлекателност за кликване в нещо по-издръжливо.

„Много от медийните бури, които Съсекс генерира тази година, са махмурлук от „бомбите на истината“, взривени след напускането им от кралското семейство през 2020 г. (включително състезателната буря, предизвикана от Endgame). Отвъд Invictus Games и придружаващи сериали на Netflix, Archewell Productions беше забележим с отсъствието си.

„Това, което следва, наистина има значение, вероятно затова те не бързат. Докато помирението с кралското семейство изглежда малко вероятно в близко бъдеще, по-нататъшните атаки срещу монархията биха били грешка, като двойката настоява, че гледа към „пълно рестартиране на системата“ и Меган обеща „вълнуващи неща на плочата“.

„Знаем, че Archewell Productions адаптира романа Meet Me at the Lake за телевизия (романтичният сюжет, който включва фатална автомобилна катастрофа, се опира на личната марка на Съсекс), докато всички погледи са насочени към това къде и кога Меган ще стартира прогнозирано бизнес начинание, подобно на нейния стар лайфстайл блог Tig.

„Изглежда, че двойката процъфтява с високорискова стратегия, но с толкова много хора, които желаят те да се провалят, те не могат да си позволят да пропилеят марката си през 2024 г. Светът ги наблюдава.“

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !