Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Защо Джей Лено няма Ферари в колекцията си?

отпечатай новината

09.01.2024 15:58 | Видян 517 пъти

Защо Джей Лено няма Ферари в колекцията си?

Колекцията от автомобили на Джей Лено обхваща голямо разнообразие от марки, от познатите до много езотерични. Но едно име липсва: Ferrari. В поява през декември 2021 г. в подкаста „Автомобили и култура“ Лено обясни защо не притежава нито една кола със значката Prancing Horse.

„Просто никога не съм обичал да се занимавам с дилъри“, каза Лено. — Това не е обвинителен акт срещу колата.

Имайки предвид колко скъпи са колите, Лено смята, че дилърите на Ferrari не се отнасят правилно с клиентите. В краткия клип той цитира дилъри на Ferrari, които принуждават клиентите да купуват няколко коли, за да осигурят поръчки, и твърди, че собствениците на компанията са склонни да плащат за сертификати за автентичност. Други конструктори на суперколи се справят по-добре, каза той.

Лено си спомни, че McLaren предлага безплатно надграждане на мощността за неговия MP4-12C и продавач, който честно му казва, че не е необходимо да харчи 20 000 долара за карбоново-керамични спирачки. Лено е голям фен на Макларън; той притежава F1 от нов и беше първият извън McLaren, който кара P1, но независимо от това, трудно е да се спори с такова обслужване.

По подобен начин Лено каза, че Porsche е доставил неговата Carrera GT в неговия гараж и му е дал пълна проверка на колата (което се оказа малко ненадеждно, разбира се). Ferrari никога не би предоставил такова ниво на обслужване, твърди той.

Лено каза, че Ferrari все още прави "отлични" автомобили и той е представил няколко в шоуто си "Гаражът на Джей Лено" в YouTube, вариращи от класически 1960 250 PF Cabriolet до модерен SF90 Stradale. Едно предимство от това да имате популярно шоу в YouTube е, че дори и да не искате да се справяте с потенциалните главоболия от притежаването на Ferrari, винаги можете да вземете такова назаем.

Източник: motorauthority

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !