30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Промени у нас от април-май, всичко се пренарежда, злото ни заобикаля: Топастрологът Силва Дончева

отпечатай новината

10.01.2024 09:52 | Видян 1099 пъти

Промени у нас от април-май, всичко се пренарежда, злото ни заобикаля: Топастрологът Силва Дончева

Големи промени предстоят у нас, стартът на голямото пренареждане ще бъде април-май. Това предвижда за България топастрологът Силва Дончева, която първа и единствена позна месеци по-рано идването на коронавируса и затварянето ни по домовете...  

"Марс има водещо начало през тази година. Почти 10 месеца са под негово влияние, което предвещава нови военни конфликти. Конфликтът, който започна между Израел и Палестина е нещо като предястие на това, което предстои.

Страната ни ще се окаже оазис в една трудна година. България някак е по-встрани от лошите събития, които може би очакват света. Има един аспект през април и май месеци, които показва голяма динамика и изненада. Всичко някак ще се пренареди в държавата - ново начало, нови коалиции, нови партии, дори нови лица", заяви Силвия Дончева и допълни, че за страната ни добрата новина ще бъде нов енергиен проект. "Има възможност да стабилизираме финансовата политика", обясни тя.

Астрологът предполага, че са възможни бедствия, свързани с вода, подобни на това, което се случи в Царево през 2023 г.

Струпването на водата и то в знака на риби, където е медицината, не вещае нищо добро. Това може да означава и начало на пандемия например.

Може да сме на границата на нещо като пандемия, епидемия, разрастване на болести, които да са по-невидими или да са последствие от нещо, което преди се е зараждало. Болести, които са по-продължителни тунинговани, тоест не са естествени или са в резултат на Ковид. Тестът за човечеството ще бъде състраданието.

Астрологията сочи, че Плутон, планетата на смъртта, не е била под знака на Водолей от Френската революция. А сега влиза във Водолей за 20 години. Той е свързан с дигитализацията, банките, финансите и оръжията. На второ място планетата е свързана със службите за сигурност - разузнаване, контраразузнаване и киберсигурност.

Всичко ще бъде в ръцете на службите, но ще има и страшни гафове. Водолеят може да нанесе сериозни щети върху, мрежи, енергетика, кибератаките ще зачестят, твърди Дончева.

Като цяло годината е доста тежка, но България е някак встрани от тези събития. Проблемна е по-скоро политиката, ще има разстрогване на договори, коалиции, които могат да доведат до нови избори.

В общи линии предстои едно ново и неочаквано бъдеще за хората по целия свят.

Източник: НОВА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !