Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Брандо кръсти сина си звезда от Баншите

отпечатай новината

10.01.2024 14:57 | Видян 591 пъти

Брандо кръсти сина си звезда от Баншите

Актьорът от „Баншите от Инишерин“ получи почивен ден от снимките на новия филм „Saltburn“, когато се роди синът му Брандо

Бари Кеоган каза, че да стане баща за първи път по време на снимките на Saltburn е било „най-доброто време“ в живота му.

31-годишният Кеоган, който играе ролята на натрапника от средната класа Оливър Куик във филма Saltburn на Emerald Fennell, посрещна малкия си син през лятото на 2022 г., докато актьорският състав снимаше в Drayton House в Нортхамптъншир.

В интервю за GQ Кеоган разкри, че му е бил разрешен почивен ден, когато синът му се е родил.

„Дадоха ми почивен ден“, засмя се той. „Браво на тях! Почивен ден и направо нощни снимки и нощни хранения – бум!“

Тогавашната приятелка на Кеоган, Алисън Сандро, роди техния син на име Брандо през август.

„Това беше може би най-добрият период в живота ми, ако трябва да съм честен. Имам момченце и снимам филм. Това беше най-хубавото време в живота ми, трябва да кажа – да“, каза актьорът от Banshees of Inisherin и Killing of a Sacred Deer.

„Тя се справи чудесно и е невероятна майка“, каза Кеоган за Сандро, с когото според съобщенията се е разделил миналата година.

Кеоган каза, че това, че е станал баща, не го е променило, но влияе върху изборите, които прави сега, като например колко дълго иска да отсъства от дома.

„Чувствам отговорност. Чувствам огромен натиск, което е добре“, каза той.

„И не мога да изхвърля малкото момче от ума си. Красиво е. Знаеш ли, това е лудост, но когато той те погледне, се чувстваш като най-важния човек на света. Това е ефектът, който той има върху мен. Той ви се усмихва и вие си казвате „Уау. Усмихваш ли ми се така? Не заслужавам това, но все пак благодаря.“

Споделяйки вдъхновението зад името Брандо, Кеоган каза, че обича покойния актьор от „Кръстникът“ Марлон Брандо и смята, че това е „доста готино“ име.

„Да имаш Брандо в името си – по дяволите, човече! Той има много да живее, това дете“, каза Кеоган.

"Но той ще го оправдае. Той трябва да има това кожено яке и това поведение на рок звезда, разбирате ли какво имам предвид? Мисля, че ще има мотоциклет, когато стане на 12".

„Ще има клечка за зъби [в устата си], докато се разхожда в седми клас“, пошегува се Кеоган. „Сигурно ще има клечка за зъби, когато се прибера!“

„О, Боже“, каза Кеоган, представяйки си какво ще му каже Брандо, когато порасне: "Татко, ти не си добър актьор. Не можеш да имитираш други акценти".

Докато Солтбърн получи смесени отзиви от критици и зрители, Кеоган спечели номинация за Златен глобус за ролята си и изглежда мнозина са съгласни, че актьорът е дал още едно впечатляващо, макар и вдигащо вежди, изпълнение.

В Солтбърн героят на Кеоган Оливър се представя за студент със стипендия от работническата класа, за да спечели приятелството на богатия аристократ на Джейкъб Елорди, Феликс Катън. Куик се присъединява към Катън в семейния му дом, наречен Солтбърн – голямо британско провинциално имение с акри земя – за летните ваканции.

В четиризвездната рецензия на The Independent за филма, главният филмов критик Кларис Лоугри пише: "Бари Кеоган, един от нашите най-добри работещи странни момчета, играе ролята на най-хитрата от кукувиците в гнездото, някой, вграден в семейство със синя кръв, толкова използван до небрежно манипулиране на другите, че те са напълно беззащитни, когато масата се обърне срещу тях".

В края на филма зрителите гледат Кеоган да танцува около имението Солтбърн в костюма си за рождения ден на „Убийство на дансинга“ на Софи Елис-Бекстър, движейки се през голямата селска къща, между нейните разтегнати стълбища и големи коридори.

Този момент е превърнат във вирусна тенденция в TikTok, като много зрители пресъздават тази сцена. Междувременно хитът на Елис-Бекстър от 2001 г. отново влезе в класациите в резултат на популярността на филма.

Източник: Independent

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !