И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Бившата годеница на Слави Трифонов продава подаръците му за нея

отпечатай новината

12.01.2024 16:14 | Видян 927 пъти

Бившата годеница на Слави Трифонов продава подаръците му за нея

Бившата годеница на Слави Трифонов – танцьорката Мартина Огнянова, продължава да продава подаръците на някогашния си любим. След роклите, чантите и обувките за хиляди левове, които Дългия купувал в годините на тяхната любов, сега варненката продава бельо и чорапогащи във Фейсбук група за дрехи и аксесоари. Бельото е на световноизвестни марки, като Виктория Сикрет и други, пише „Уикенд“. Дали това са подаръци от Слави, или нова стока, не е ясно.

Всички артикули, които Мартина предлага, са чисто нови и с опаковки, а обявените цени са от порядъка на 70,80, 100 лева.

Бившата балерина дълги години живя на семейни начала с шоумена и настоящ политик. Заради нея той построи 5-етажното си имение в полите на Витоша, но още преди да се нанесат, двамата се разделиха. Скоро след това Мартина започна връзка с треньора си по бокс Коко Колев, с когото към днешна дата са женени и имат три деца.

„Отидох да тренирам бокс в една зала. Коко дойде да замества треньора ми. Излязохме веднъж на разходка и до ден днешен не сме се разделяли“, разказва Мартина.

Финансовото състояние на голямото семейство не е цветущо. Освен като психолог, Мартина се занимава и като дистрибутор на козметика и дрехи, а Коко е треньор по бокс в клуб в Нова Загора. С мъка обаче си докарвал прилични пари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !