Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Пяла съм на Бай Тошо и Иво Карамански: Бони

отпечатай новината

15.01.2024 11:51 | Видян 631 пъти | Гласували 2

Пяла съм на Бай Тошо и Иво Карамански: Бони

Поп фолк певицата Бони е популярна и обичана сред любителите на този жанр. В Събуди се по Нова тя говори откровено както винаги за любовта в живота си, загубите, болката от смъртта на родителите ѝ и кариерата.

Гласът ми е даден от Бог, знаех, че ще стана певица макар майка ми да беше против и казваше: Аз лека жена в къщата си не искам, а после ми казваше: „Навсякъде си център на внимание.“ Много тежко преживява кончината й: Когато мама почина бях в шок 2-3 години. Винаги съм знаела, че моята майка има гастрит, а то се оказа, че имала рак. Какво ли не направих. Вярвах, че ще я излекувам, не успях. Нито пари, нито слава, нито връзки, нямаше нещо, което може да я спаси. Казваше ми „На мама черната маслинка”. След това си отиде и баща ми.

За многобройните си връзки в живота Бони сподели: Любовта е най-важна за всички. Искам мъжът до мен да е отговорен. Не съм молила за любов, но съм плакала за любов. Била съм изоставяна, но после са плакали да се върнат. Тогава обаче аз вече не плача. Имала съм и много истински любови. В момента съм свободна, чакам голямата любов. Певицата си припомни и първите години от кариерния ѝ път.

Наричаха ме детето чудо. Пяла съм на Тодор Живков, Добри Джуров. Гласът ми е дар от Бог. Имах една случка, която помня и до днес. Идва някакъв висок господин, красив и с много охрана. Повика ме да седна до него. Аз така се изплаших, че избягах от заведението. После разбрах, че са ми взели апаратурата. След време пак дойде и ме попита тогава: "Защо избяга, идвам да ти върна апаратурата". Това беше Карамански.

Най-големият хонорар, който съм взимала е 500 000 германски марки. Тогава бяхме заедно с Шабан Шаулич в Сърбия, но и нашите бяха много дащни, сподели Бони за мутренските времена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !