Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Алисия наказва прелюбодеец

отпечатай новината

30.07.2009 18:00 | Видян 16908 пъти

Алисия наказва прелюбодеец

Комична видеореализация на най-новия си сингъл “Ще ти дам” реши да направи топ изпълнителката на “Ара мюзик” Алисия. Под режисурата на Деан Миличевич видеоклипът стана много забавен и изпълнен с комични ефекти.

Сюжетът е добре познат – жена хваща мъжа си в изневяра. Но вместо да го зареже или да направи скандал, героинята на Алисия го наказва по доста нетрадиционен начин, като ... бръсне главата му нула номер.

“Не сме използвали перука, всичко стана абсолютно реално пред камерата. Направих му перфектна подстрижка на прелюбодееца”, смее се хитовата изпълнителка. “Той участва и в предишния ми клип “Имаме ли връзка” и тогава без да искам му сцепих веждата. Сега пък това му дойде на главата. Не му е лесно и няма да се учудя, ако следващият път откаже да се снима с мен!”, продължава в шеговит тон Алисия. “Но Мате, така се казва партньорът ми в клипа, сподели, че навсякъде ще разказва на кого е дело прическата му”.

Друга шеговита закачка показва как певицата ходи на пазар и къде слага купените продукти. Тя е облечена в модерно тигрово боди и дамската й маркова чанта също е в тон. Но какво се подава от нея, след като Алисия се връща от покупки!?

“Целина, краставици и други зеленчуци. Хляб и дори сандвич бяхме сложили с екипа там.”, разяснява сексапилната дама. “Нарочно търсехме този комичен ефект. Какво странно има – купила съм зеленчуци, за да направя салатка на любимия!”, разяснява през смях звездата на “Ара мюзик”.

“Ще ти дам” е по музика и аранжимент на балканския хитмейкър Оцко, а текстът е дело на Алисия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !