Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Топ 10 на най-красивите хотели в света

отпечатай новината

21.01.2024 08:02 | Видян 936 пъти

Топ 10 на най-красивите хотели в света

​10 Blue Palace, Елунда, Крит



С издигната позиция точно отвъд Елунда на източната страна на остров Крит в Гърция, Синият дворец има това, което д-р Пол Джонсън от "A Luxury Travel Blog" нарича „завидна гледка, която гледа към живописния остров Спиналонга“, сам по себе си звезда в множество романи и филми.

9 Southern Ocean Lodge, Австралия



Кацнал на варовиковите скали на остров Кенгуру, Southern Ocean Lodge „има място на първия ред до дивия Южен океан“, казва журналистката на свободна практика Джил К. Робинсън. „Всяка гледка от уединената хижа на този скалист бряг е богата.“

8 Санта Катерина, Амалфи, Италия



Независимо дали сте седнали в ресторанта на Beach House на Санта Катерина или сте се излегнали на шезлонга си до басейна, гледките тук към крайбрежието на Амалфи „са просто невероятни от всеки ъгъл“, казва Стейси Смол, основател на Elite Travel International.

7 Ладера Сейнт Лусия Ризорт



С липсата на 4-та стена, така че стаите да се отварят към Карибско море и синьото небе, Ладера вдъхновява всеки посетител и поставя еталон по отношение на гледката, който е трудно да се победи.

6 Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez, Франция

 

Кое може да е по-класическа Ривиера от гледката от този зашеметяващ в прочутия френски крайбрежен магнит за шик и блясък?

5 Fogo Island Inn, Канада



Въпреки че грабващият вниманието дизайн на този луксозен хотел, паркиран на нещо, което изглежда като на края на света, получи само признание, гледките са също толкова забележителни.

4 Terranea Resort, Калифорния



„Това е най-добрата крайбрежна Калифорния“, добавяйки, че гледките от този разтегнат курорт просто продължават и продължават. Допълнителна полза? Terranea е лесно достъпен от Лос Анджелис, така че е идеално място за бягство през уикенда.

3 Хотел Харбърсайд, Мейн



„Гористи острови, поклащащи се лодки и изветрели докове за риболов подчертават блестящ, девствен залив“, казва Саманта за гледката от този хотел в залива на Френчманс.

2 Four Seasons Lanai в Manele Bay, Хавай



Този курорт гледа към един от „най-зашеметяващите пясъчни участъци на Хаваите, който се извива по протежение на залива Hulopoe, морски резерват, пълен с морски живот“.

1 Мистик, остров Санторини



Хотел Luxury Collection на остров Санторини наскоро беше избран за най-добрите хотели в света и сред най-добрите хотели в Европа.

Източник: this-is-italy.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !