Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Юлиан Костов релаксира без дрехи и снима филм за кукери

отпечатай новината

23.01.2024 12:58 | Видян 343 пъти

Юлиан Костов релаксира без дрехи и снима филм за кукери

Актьорът Юлиан Костов още през миналата година огледа терени за снимките на своя нов проект, филм свързан с кукерите и българските поверия, който той реализира заедно с продуцентската му къща, в която е съсобственик с холивудската ни звезда Мария Бакалова. Според мълвата именно в края на януари стартират снимките на продукцията в 100-годишната къща в центъра на Банско, собственост на местния предприемач Александър Скабрин. За целта са осигурени статисти от града, както и кукерски облекла.

Ценните костюми са събирани с помощта на родолюбиви българи от цялата страна, собственици на уникалните облекла.

Маските на кукерите са също автентични и са част от музейни експозиции. На терен ще има и специалист по съхранението на реквизита, който зорко ще следи да не се повредят ценните експонати. В кино средите се говори, че Юлиан вече е договорил да представи филма на няколко престижни кино фестивала. Неотдавна един от най-успелите ни актьори пък качи в социалните мрежи провокативни снимки, на които се вижда как се разхожда гол в компанията на половинката си Мирела Илиева.

Според клюката, двамата са направили сефтето на чисто нов хотел, с изключително луксозни апартаменти, като всяка от вечерите са прекарали в различно жилище. Именно в едно от тях, в което са посрещнали 2024, напомня за луксозен френски имот или по-скоро на ергенско жилище, цялото в черно, с огледала по тавана, проектори, джакузи в спалнята, италиански мебели. Атмосферата изглежда е повлияла на Юли и Мирела, защото и на двете снимки, които качиха в социалните профили, са без дрехи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !