Заличиха Еконт Експрес,...

Все още няма яснота какво е наложило промяната в...

Обувки за €900 на партийно събрание в...

Обувки с оригинална цена 880 лв. от марка, която се носи...

Диона се връща към рапа, феновете й бесни

отпечатай новината

31.01.2024 16:49 | Видян 582 пъти

Диона се връща към рапа, феновете й бесни

Попфолк певицата се връща към амплоато си на рап изпълнител

Диона сменя посоката с предстоящия си музикален проект, като се завръща към жанра, с който изгря на музикалния небосклон у нас. Попфолк звездата иска мнение от последователите си за заглавие на парчето, което до дни ще излезе.

“Дайте ми идеи за заглавие на новата песен. Излиза до няколко дни! Най-харесваният коментар печели. Песента е рап, обещала съм ви от сто години…” – сподели тя пред последователите си в Инстаграм.

Вместо да подхванат подадената им тема за ново заглавие в репертоара й, фенове на Диона се развихриха с доста тежки критики, заради последните събития около нея, когато бе хваната от полицията да шофира под въздействието на наркотични вещества.

“Престани да ни занимаваш с глупости, а седни и поеми отговорност за нелепата ти постъпка! Не се изказвай как хората нямали право да те съдят, защото НЕ ЗНАЕЛИ много неща… ами не драга, абсолютно всеки един има право да те съди, защото си се нагърбила с не леката задача да ставаш известна и много млади дори и деца ти подражават и искат да са като теб за жалост. Поне се извини или изобщо не коментирай каквото и да било, защото е жалко и смешно. Въобще не ми пука дали си най-голямата наркоманка или алкохоличка, интересува ме, че рискуваш живота на други хора, заради тъпанарското си държание. Дано си понесеш последствията, но не мисля!”.

“Изумен съм как всеки я защитава, само защото е “известна личност”. Поне да беше някаква, която прави нещо, а не да пълни дискотеките по цяла вечер. Тъжно е, че за някои хора е грешка това, че човек съзнателно е взел КОКАИН и след това се е качил да шофира….”

“Как може да се защити изобщо такова поведение. Заради ей такива загиват толкова невинни по пътищата. Ама ние нали сме “известни” можем да си го позволим…, че даже и песен ще направим, все пак трябва да си върнем пачката за нов Нурофен”.

“Денислава, примерът ти е безобразен, държанието също. Толкова нагло поведение…” – това са само малка част от острите критики към певицата.

Източник: signal.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !