Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Джаро и Куката се завръщат в Под прикритие с 6-и сезон

отпечатай новината

06.02.2024 15:19 | Видян 398 пъти | Гласували 1

Джаро и Куката се завръщат в Под прикритие с 6-и сезон

Успешният криминален български сериал "Под прикритие" се завръща с нов сезон в българския телевизионен ефир. Генералният директор на БНТ Емил Кошлуков заяви, че скоро "Под прикритие" ще бъде един от първите български сериали, излъчени по стрийминг платформата HBO.

Снимките на новия сезон ще започнат това лято, най-вероятно през август, а премиерата се очаква да бъде през 2025 година. Това стана ясно днес на пресконференция за продължението на сериала. На нея присъстваха личности от творческия екип и актьори, които ще вземат участие в шести сезон. Какво предстои в новите епизоди? "Под прикритие" е излъчен в повече от 180 територии по света, което е доказателство, че предизвиква интерес и възхищение не само в България. В това е убеден създателят на поредицата Димитър Митовски. Новият сезон на сериала ще включва нови сюжетни линии. С това творческия екип ще отговори на зрителските очаквания, като създаде една модерна и съвременна история, която да бъде достойно продължение на предходните сезони.

Действието в шести сезон ще се развива години по-късно. Сценаристката Ваня Николова заяви, че ще видим и нови персонажи. В ролята на нов главен герой ще влезе добре познатият актьор Юлиан Вергов, стана ясно на пресконференцията. Феновете на криминалната история ще могат да видят Михаил Билалов в ролята на Петър Туджаров - Джаро, който изненадващо се оказва жив. Мариан Вълев отново ще изиграе героя Росен Гацов – Куката. "Аз съм това, което съм, благодарение на "Под прикритие" – сподели той на пресконференцията.

Зрителите определено могат да очакват един различен сезон. На пресконференцията режисьорът Виктор Божинов спомена, че освен предстоящите снимки в България, в момента текат преговори и за снимачен процес в чужбина. Това гарантира новите епизоди да бъдат много по-различни и грандиозни.

"Новият сезон на "Под Прикритие" ще продължи своята обществена мисия – да показва това, което се случва под повърхността на България", каза Слави Ангелов.

Снимка: Десислава Кулелиева/БНТ





автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !