Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Бътън се поти в триатлон, гаджето му дефилира по бански

отпечатай новината

03.08.2009 13:20 | Видян 3242 пъти

Бътън се поти в триатлон, гаджето му дефилира по бански

Формула 1 е в триседмична пауза и вероятно мнозина смятат, че лидерът в надпреварата за световната титла при пилотите Дженсън Бътън се е отдал на заслужена почивка. Да, ама не! Вместо да се излежава на някой плаж, британският пилот навлече екипа си за джогинг, каската за колоездене и неопреновия костюм с обещанието да се раздаде в Лондонския триатлон съобщи sportal.bg.

Прочутото състезание събра 13 000 участници, а Бътън се пусна в него с благотворителна цел. Той преплува 1500 м, измина 40 км с колело и пробяга още 10 км в името на децата с животозастрашаващи болести, подкрепяни от фондацията "Намисли си желание".

Воден от доброто, Бътън наистина даде максимума от себе си и постигна личен рекорд от 2 часа и 7 минути. Така той удържа на думата си, дадена на звездата по мотоциклеизъм в клас Мото Джи Пи Брадли Смит, който го запали по идеята.

Неговата приятелка Джесика Мичибата също беше в светлината на прожекторите, но на другия край на света и по един малко по-различен начин. Докато Дженсън Бътън изнемогваше от физическо изтощение, екзотичната манекенка се изтягаше под парещите лъчи на слънцето на плаж близо до Токио, представяйки дамски чанти на "Саманта Таваса" и бански на "Хъни Бънч".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !