Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Сексбомбата Шермин изостави милионер, за да влезе в Ергенът

отпечатай новината

22.02.2024 11:23 | Видян 1576 пъти

Сексбомбата Шермин изостави милионер, за да влезе в Ергенът

Обича скъпото и лукса

Aнна Шермин се е снимала за родния Плейбой, има доста силикон в гърдите.

Една от участничките в Ергенът изоставя милионер, за да влезе в шоуто, научи България Днес.



Става дума за Анна Метушева, която е представена като Шермин в продукцията. Мацката е първа дружка с Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова, разбра още "България Днес.

Най-чаканото предаване у нас стартира късно снощи в ефира на бТВ. В тазгодишния Ергенът 26 дами се борят за сърцето на милионера Алекс Младенов.

Метушева е истинска силиконовата бомба. Видно е, че има доста кубици в огромните дини. Мацката решава да влезе в третия сезон на Ергенът малко преди да започнат снимките на шоуто, разкриват наши източници. Преломният момент, за да се впусне в риалити формата, е раздялата с гадже милионер.

До лятото на миналата година Анна Шермин има връзка с ултрабогат чужденец, разкриват още нашите източници. Двамата пристигат в България на почивка и Шермин да запознае роднините си с изгората, но изведнъж в отношенията им настъпва крах. Следват бурни скандали. И за да му го върне тъпкано, огнената блондинка влиза в Ергенът, където иска да се бори за сърцето на синеокия хубавец Алекс.

Синеокият красавец веднага е хванал окото на Анна Шермин. Той е представен като милионер, а освен това е доста привлекателен мъж.

По информацията на вестника обаче Шермин не успява да стигне до заветната си цел - да спечели сърцето на Младенов. Това издадоха за България Днес източници от продукцията.

Метушева е родена в България, но живее в Израел. Там е популярна с прозвището Шермин, което й дават и в Ергенът. Изявява се като модел, става ясно от профила й в социалната мрежа. Преди години дори заснема серия за мъжката библия Плейбой у нас.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !