И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Елизабет Хърли участва в пикантна секс сцена, заснета от собствения й син

отпечатай новината

01.03.2024 11:08 | Видян 694 пъти

Елизабет Хърли участва в пикантна секс сцена, заснета от собствения й син

Английската актриса Елизабет Хърли показа своята дръзка страна в поразителна секс сцена в първия трейлър за режисьорския дебют на нейния син Деймиън.

„Строго поверително“ представя 58-годишната актриса, която се запалва с друга жена в сцени, заснети и режисирани от нейния син - модел и начинаещ режисьор.



Мистериозната драма проследява Миа, изиграна от звездата на CBBC Джорджия Лок, докато тя е въвлечена в „свят на секс, двуличие и предателство“, докато се опитва да разкрие мистерията около самоубийството на най-добрата й приятелка Ребека.

Трейлърът показва как Миа се завръща на екзотичния карибски остров, където Ребека умира, и заедно с разкриването на стари страсти, обещава да научи истината за смъртта на приятелката си.

В предварителния преглед героинята на Елизабет, Лили, е съблазнена от Наташа, изиграна от младата актриса Пеър Чиравара.



Говорейки с People за филма, Деймиън разкри, че майка му Елизабет е „обещала“ да участва в първия му проект преди години и когато проектът му получил зелена светлина, тя зарязва всичко, за да участва.

Той каза: "Беше удоволствие да идвам на работа и да се справяме с препятствията на всеки ден заедно."

„Имахме само 18 дни, за да заснемем целия филм, така че телепатията ни като близнаци беше безценна през цялото време.“

Да работя неуморно заедно с такъв отдаден и талантлив актьорски състав беше наистина вдъхновяващо. Вечно ще съм благодарен на всички замесени за доверието и вярата в мен."

Деймиън похвали майка си, че е спазила обещанието си да участва в първия му игрален филм, когато снимките приключиха през декември на карибския остров Сейнт Китс и Невис.

Това не е първият път, когато Елизабет участва в някой от проектите на сина си. Тя също лети до Сейнт Китс и Невис за късометражния му филм „Момчето на плажа“.

Предишните роли на Елизабет включват The Royals, Bedazzled и Austin Powers.

През 2018 г. тя разкри, че тайният фотограф зад нейния привидно безкраен поток от публикации в Инстаграм за бикини всъщност е нейният единствен син.

Сянката на Деймиън дори се вижда на някои от кадрите, където тя "лудува" на плажа по бански.

Тя направи разкритието, след като качи поредица от празнични снимки, на които е без сутиен и по бикини за Свети Валентин.

Актрисата, която стана известна на 29 години с козметичната си кампания на Estee Lauder, смая своите 833 000 последователи с внушителните изображения, но някои не бяха сигурни как да приемат признанието й, като няколко определиха връзката им като „странна“.

Според The Sun Елизабет каза: „Деймиън определено приема с лекота всичко това, но имам и други приятели, които мога да измъчвам.“

Деймиън, който е отгледан в Глостър от майка си и тогавашния й партньор Арун Наяр, следва нейните стъпки, за да стане актьор.



Има роли в австралийската сапунка Neighbors и американската драма The Royals.

Баща му е американският бизнесмен и филмов продуцент Стив Бинг, който се самоуби през 2020 г., като скочи от 27-ия етаж на кооперацията си в Лос Анджелис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !