Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Кейт Мидълтън забелязана с принц Уилям след скандал с фалшива снимка

отпечатай новината

12.03.2024 14:45 | Видян 371 пъти

Кейт Мидълтън забелязана с принц Уилям след скандал с фалшива снимка

Принцесата на Уелс беше разкрита - само часове след като издаде лично извинение след спор за редактиране на снимка за Деня на майката.

Кейт е видяна в кола, напускаща Уиндзор заедно със съпруга си принц Уилям, който присъства на службата за Деня на Британската общност в Уестминстърското абатство вчера следобед. Кейт, която все още се възстановява от коремна операция, извършена по-рано тази година, не присъства на церемонията, но се разбира, че има лична среща. Появата й идва, след като по-рано вчера тя публично пое вината за манипулираната семейна снимка, публикувана от двореца Кенсингтън, като издаде лично извинение за „объркването“.



Кейт каза, че съжалява с изявление в социалните медии, което гласи: „Както много любители фотографи, понякога експериментирам с редактиране. Исках да изразя своите извинения за всяко объркване, което семейната снимка, която споделихме вчера, причини. Надявам се, че всички празнуващи са били много щастливи Ден на майката. C."

Снимката на Кейт и нейните деца, направена от принца на Уелс, беше първата публикувана след коремната операция на принцесата и беше пусната от двореца, за да отбележи Деня на майката. Но той беше оттеглен с известие „Унищожаване“ от международните агенции за снимки часове по-късно и от Прес асоциацията на Обединеното кралство в понеделник поради подозрения, че е бил манипулиран.

Бяха изразени опасения относно липсващата част от ръкава на принцеса Шарлот и неправилно подравнения ръб на полата й, с други спекулации, включително позиционирането на ципа на Кейт. Кралски източници казаха, че принцесата на Уелс е направила "незначителни корекции" и че Кейт и принцът на Уелс искат да предложат неформална снимка на семейството заедно за Деня на майката. „Това беше аматьорска семейна снимка, направена от принца на Уелс. Техни кралски височества искаха да предложат неофициална снимка на семейството заедно за Деня на майката“, каза източникът.

„Принцесата направи малки корекции, тъй като тя сподели в изявлението си в социалните медии, че семейството на Уелс прекара Деня на майката заедно и прекара прекрасен ден.“ Въпреки призивите оригиналът да бъде публикуван, дворецът Кенсингтън заяви, че няма да преиздаде нередактираната снимка на Кейт и нейните деца.

По време на службата за Деня на Британската общност вчера, Уилям пристигна мигове преди Камила на службата за Деня на Британската общност на фона на провала около цифрово променената снимка, която направи на семейството си. Но камерите на BBC One, заснемащи предаваната на живо служба, насочиха фокуса си вместо това към херцога и херцогинята на Единбург, които бяха посрещнати от духовници. Уилям, облечен в тъмносин костюм, по-късно беве видян да говори на гостите в опашката за посрещане.



Уилям разговаря с херцога и херцогинята на Единбург и кралската принцеса, докато чакаха близо до Голямата западна врата кралицата да приключи срещата си с хората в опашката за посрещане. Принцът поздрави Едуард с приятелско потупване по ръката и целувка по двете бузи, преди да застане в разговор с лелите и чичо си. Когато Камила се приближи, Уилям беше видян да казва „здравей“ на мащехата си, преди да се придвижи напред, за да я целуне по двете бузи. Те се усмихнаха и разговаряха, докато стояха рамо до рамо, готови за изпълнение на националния химн.

Миналата седмица дворецът удари „лудостта на социалните медии“, след като поредица от конспиративни теории за местонахождението на Кейт излязоха извън контрол. Дворецът Кенсингтън излезе с рядко изявление, в което реагира на онлайн спекулациите за здравето на принцесата на фона на опасенията, че тя не е била виждана публично от Коледа.

Говорител на двореца каза по това време: „Дворецът Кенсингтън даде ясно да се разбере през януари сроковете за възстановяване на принцесата и ние ще предоставяме само значителни актуализации. Тези насоки остават в сила.“ Те обаче добавиха, че Кейт продължава да се справя „добре". Очаква се Кейт да се върне към официалните задължения едва след Великден, а 41-годишният Уилям временно се оттегли от кралската си роля, за да жонглира с грижите за нея и децата им, докато тя се възстанови напълно.

По-рано този месец армията беше принудена да направи неудобен завой, след като намекна, че Кейт ще присъства на Trooping the Color на 8 юни. Билетите се продаваха за събитието, като Кейт се очакваше да присъства в ролята си на полковник от ирландската гвардия, полка която тази година разпръсква цвета си. Въпреки това се разбира, че армията не е потърсила одобрение от двореца Кенсингтън, преди да публикува в страницата си, а уебсайтът впоследствие е актуализиран, за да премахне препратката към нея.

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !