Златно момче: ТВ разказ на истинската...

Altinbas прави години наред короните на Мис България,...

Светослав и Сияна напуснаха Един за друг

Двойката с най-голяма натрупана сума в семейния бюджет в...

Тате и мама работят, затова не идват по турнири: Синер, N2 в света

отпечатай новината

02.04.2024 10:46 | Видян 463 пъти

Тате и мама работят, затова не идват по турнири: Синер, N2 в света

Яник Синер се издигна до тенис мегазвезда и се изкачи до номер 2 в света и вероятно ще бъде следващият съперник на Новак Джокович за най-високата корона в мъжкия тенис. Но родителите му все още не могат да посещават турнири поради множество причини, тъй като той показа скромните си корени.

Синер говори след като победи Григор Димитров с 6-3, 6-1 и каза, че родителите му все още работят и че животът му е различен от спорта. Той също така отбеляза, че те също се грижат за неговите баба и дядо, така че не били там, за да го видят как вдига титлата в Маями, което според него е жалко, но знае защо го правят.

„Чувството да си номер две е невероятно“, каза той. "Никога не съм мислил да стигна до този момент. Произхождам от нормално семейство. Баща ми все още работи, както и майка ми. За мен спортът е едно, а животът - друго."

"Те ще продължат да вършат работата си и аз ще върша моята. Разбира се, баща ми дойде в Индиън Уелс. Има три-четири турнира, за които могат да пристигнат. В Монако може да пристигнат. В Рим и Виена, и в края на годината, надявам се, в Торино на Тенис Мастърс Къп, ако играя. И това е."

"Няма да пътуват много, поне засега. Познавам ги, а и имам баба и дядо, които сега са на такава възраст, че родителите ми искат да останат близо до тях. Живеят на красиво място, живеят добре."

„Със сигурност, на мен лично, малко ми липсва времето с родителите ми, защото напуснах дома си, когато бях на 13, 14. Така че не съм прекарал толкова много време с тях. Надявам се, че мога да компенсирам това в бъдеще, но за мен е по-важно дали те са щастливи. Знам, че съм щастлив. Ако аз съм щастлив, те са щастливи. Всичко е наред."

Източник: tennisuptodate

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !