Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Хари и Уилям се сдобряват, слагат край на раздора

отпечатай новината

03.04.2024 12:10 | Видян 508 пъти

Хари и Уилям се сдобряват, слагат край на раздора

Принц Уилям и принц Хари са въвлечени в „един от най-публичните кралски раздори, които някога са имали“, но всичко това може да се промени много скоро, съобщава Mirror.

Херцогът на Съсекс се оттегли от кралското семейство преди четири години и оттогава направи редица шокиращи обвинения за брат си. Двамата не са виждани заедно от години, но кралският експерт Ричард Фицуилямс вярва, че те могат да се съберат отново, след като крал Чарлз и принцеса Кейт бяха диагностицирани с рак.

Хари трябва да се върне в Обединеното кралство през май, за да отпразнува 10-ата годишнина на Invictus Games и Ричард вярва, че кралските фенове може да очакват изненадваща среща между Хари и Уилям. „Сериозното заболяване е голямата промяна, въпреки всичко, което се случи, предвид сериозността на ситуацията всичко може да се случи“, каза той.

Ричард каза, че Уилям е "под огромен натиск" в момента, добавяйки колко сериозно заболяване може да "промени играта". Говорейки пред The Sun, той продължи: „Възможно е да има нещо, което да ни изненада всички. Може да имате всички Съсекс тук, напълно е възможно да се случи събиране. Следващата седмица, следващия месец, следващата година можете да получите нещо, което никога не сте виждали. мечтаех, че ще получиш."

Експертът обаче посочи как братята имат "много дълбок разрив", който едва ли ще бъде коригиран за една нощ. Отношенията на Хари и Уилям се влошиха през годините, след като семейство Съсекс отправи редица обвинения срещу кралското семейство в своите документални сериали на Netflix.

Хари също нападна принц Уилям и принцеса Кейт в мемоарите си. В книгата херцогът на Съсекс говори за експлозивен спор, който е имал с Уилям, по време на който принцът на Уелс твърди, че е нарекъл съпругата на Хари Меган "трудна", "груба" и "абразивна". Хари твърди, че тогава брат му „ме хвана за яката, разкъса огърлицата ми и ме събори на пода“.

Хари трябва да се върне в Обединеното кралство след няколко седмици. Той трябва да говори на специална служба за отбелязване на Игрите Invictus, която ще се проведе в катедралата Сейнт Пол на 8 май.

Смята се, че принцът и принцесата на Уелс са се опитали да насърчат Хари и Меган да доведат децата си със себе си в Обединеното кралство, за да сложат край на кралския раздор. Кралският автор Том Куин каза по-рано пред The Mirror: „Няма начин Меган да доведе децата в Обединеното кралство. Уилям и Кейт предложиха Меган и Хари да доведат децата и двете двойки и техните семейства да се опитат да се помирят, но предложението не води до никъде досега."

Наскоро Хари разкри плановете си да се върне в Обединеното кралство. По време на изява в Good Morning America той каза: „Така че семейството ми и животът ми в Калифорния са такива, каквито са. Планирал съм други пътувания. Това ще ме отведе през Обединеното кралство или обратно в Обединеното кралство, така че знаете, аз ще се отбия и ще видя семейството си за колкото мога повече време."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !