Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Ново обвинение в насилие от Джоли към Пит

отпечатай новината

05.04.2024 11:30 | Видян 407 пъти

Ново обвинение в насилие от Джоли към Пит

Юридическият екип на Анджелина Джоли казва, че Брад Пит физически е малтретирал Джоли преди техния спор през 2016 г. в самолета, в новоподадени правни документи, свързани с битката на бившата двойка за тяхната френска винарна.

В четвъртък адвокатите на 48-годишната Джоли подадоха документи в ход във Върховния съд на окръг Лос Анджелис, в които се казва, че 60-годишният Пит е имал история на физическа агресия с Джоли преди добре документирания скандал от 14 септември 2016 г. по време на полет от Ница , Франция, до Лос Анджелис.

Пит отрече всички обвинения за физическо насилие и не беше обвинен по време на разследване на инцидента от ФБР; Dailymail.com се свърза с представителите на Пит за коментар по историята.

„Въпреки че историята на Пит с физическо насилие над Джоли започва много преди пътуването на семейството със самолет през септември 2016 г. от Франция до Лос Анджелис, този полет бележи първия път, когато той обърна физическото си насилие и върху децата“, каза правният екип на Джоли в съдебните документи за текущото съдебно производство.

Източник, близък до актрисата от Maleficent, каза, че Пит е отказал да влезе в консултация за домашно насилие и е пренебрегнал тежките семейни проблеми, като е поискал частично попечителство над шестте им деца: Мадокс, 22, Пакс, 20, Захара, 19, Шайло, 17 и близнаците Вивиен и Нокс, 15г.

"Пит никога не е стигнал до това разбиране и не само поиска 50-50 време за попечителство – включително с деца, с които не е имал стабилна връзка от години – но също така потърси единствено попечителство, дори децата да не са били привързани достатъчно към него", казаха адвокатите на Джоли пред съда в съдебни документи.

Юридическият екип на Джоли заяви в съдебната си декларация в четвъртък, че „въпреки това тревожно искане, Джоли все още не е потърсила единственото попечителство“ над децата, тъй като „вместо това тя се застъпи за приоритет на желанията и нуждите на децата, отчасти въз основа на чувствата на децата те биха могли да направят и план за попечителство, формулиран в най-добрия интерес на децата.

Адвокатите на Джоли казаха в съдебната молба, че носителят на Оскар актьор е бил задължен да се справи с обидното си поведение на фона на усилията им да получат повече информация от Департамента за деца и семейни услуги по отношение на план за безопасност и тестове за наркотици и алкохол след събуждането на полета; както и комуникацията на актьора с ФБР, прокуратурата на САЩ, DCFS и полицейското управление на Лос Анджелис относно полета.

Адвокатът на Джоли Пол Мърфи каза в изявление на Dailymail.com, че информацията, публикувана в документацията от четвъртък, разкрива защо актьорът от Боен клуб е искал Джоли да подпише споразумение за неразкриване на информация по време на раздялата.

'Г-н. Пит отказа да купи интереса на г-жа Джоли, когато тя нямаше да бъде накарана да мълчи от неговото NDA“, каза Мърфи. „Като отказа да купи интереса й, но след това я съди, г-н Пит постави директно под въпрос защо това NDA беше толкова важно за него и какво се надяваше да погребе: злоупотребата му с г-жа Джоли и семейството им. След осем месеца забавяне, това искане изисква от Съда да принуди г-н Пит най-накрая да представи тези доказателства.

Вътрешен човек, близък до ситуацията, каза на Dailymail.com, че актьорът от „Имало едно време... в Холивуд“ си е причинил проблеми с дългогодишния си съдебен спор за френската винарна.

„Пит извлича всичко това от Анджелина“, каза вътрешен човек. „Тя не иска да е тук, не иска да повдига нито един от тези факти и го прави само защото делото на Пит срещу нея я принуждава да се защитава.“

Вътрешният човек описва ситуацията като "невероятно тъжна", добавяйки, че Джоли "просто желае" Пит "да може да продължи напред и да я остави."

С удължаването на съдебната битка за винарната - която бившата двойка закупи през 2008 г. за 28,4 милиона долара - Пит се остави по-изложен на допълнителни проблематични обвинения, които биха могли да циркулират в съдебната система и впоследствие пред обществеността, каза вътрешен човек.

Източник, близък до Пит, каза, че последните обвинения, повдигнати от Джоли и нейния правен екип, бележат това, което е разпознаваем модел на объркване, по отношение на това как Lara Croft: Tomb Raider е реагирала на неблагоприятното развитие на фона на съдебното дело, включващо винарната.

„Това е модел на поведение – винаги когато има решение, което противоречи на другата страна, те постоянно избират да въведат подвеждаща, неточна и/или неуместна информация като разсейване“, каза приятел на Пит, запознат със съдебния спор през годините, пред Daily Mail.com в четвъртък. „Имаше дълъг процес за попечителство, който включваше цялата история на връзката им и съдия, който изслуша всички доказателства, все пак му предостави 50/50 попечителство.“

Пит и екипът му са се опитали да скрият подробности, свързани с полета и други въпроси, повдигнати в правните документи, каза правният екип на Джоли пред съда.

На децата не е било позволено да свидетелстват, въпреки че са искали, и е трябвало да им бъде разрешено по закон, казаха адвокатите на Джоли.

„Някои от техните деца на възраст над 14 години се опитаха да свидетелстват за предпочитанията си относно попечителството над деца, което имат право да направят според раздел 3042 на Семейния кодекс, но Пит възрази срещу допускането на техния принос“, каза правният екип на Джоли в съдебните документи.

Адвокатите на Джоли добавиха, че „въпреки правната значимост и очевидното значение на физическото насилие на Пит над собствените му деца и предпочитанията на децата за попечителство“, тогавашният съдия Джон Оудеркърк „застана на страната на Пит и отказа да позволи на деца да дадат показания, дори в закрито заседание и въпреки желанието им да говорят“.

Правният екип на Джоли търси записи от комуникациите на актьора с трети страни във връзка с обидното поведение на Пит преди и на борда на полета, казаха адвокатите на Джоли в съдебните документи.

Адвокатите на Джоли казаха пред съда, че тези записи, разкриващи комуникациите на Пит с трети страни, биха се квалифицирали като изключително уместно доказателство по отношение на илюстрирането на поведението му към семейството му и мерките, които е предприел, за да убеди тези агенции да не повдигат обвинения срещу него.

Правният екип на Джоли каза в съдебната документация, че актрисата от списъка на А е казала в текстово съобщение от 30 май 2021 г., че се е опитала да продаде своя дял от винарната на Пит, „но той наистина не е честен и също [включително] много наказателни ограничения.'

Правният екип на Джоли заяви в съдебната документация, че Пит и екипът му са поискали ново разширено NDA в предложение от 2 юни 2021 г.

Сега екипът на Пит поиска „още по-тежко NDA“, казаха адвокатите на Джоли в съдебната документация, в която той поиска четиригодишен период, в който двете страни да се въздържат да говорят за другата; или правете коментари или предприемайте действия, които биха могли да повлияят на винарната, нейния продукт или нейните акционери.

В правна жалба, подадена на 21 юни 2023 г. във Върховния съд на Лос Анджелис, адвокатите на Пит казаха, че актьорът и Джоли „са били на крачка от сключването на сделка за изкупуване“ на винарната, докато Джоли не се е оттеглила поради опасения относно условията на NDA изложени.

Правният екип на Джоли каза на адвокатите на Пит, че актрисата се „оттегля от всички аспекти на преговорите относно продажбата на нейния дял в Miraval“ поради „ограничителния език“, изискван в клаузата за взаимно недопускане на пренебрежение, казаха адвокатите на Пит в жалбата.

Джоли твърди, че клаузата е „предназначена да ограничи нейната свобода да говори“, каза правният екип на Пит в съдебната документация.

Юридическият екип на Пит заяви в документацията от 2023 г., че оттеглянето на Джоли през 2021 г. „е било очевидно претекстово“, тъй като Джоли „чрез бракоразводния адвокат е предложила още по-широка клауза за недопускане на пренебрежение“ в рамките на една година „във връзка с бракоразводното производство на бившата двойка“. '

Джоли поиска „освен в съдебните пледоарии или свидетелски показания, нито една от страните да не прави пряко или чрез представители на една страна на публичен форум никакви унизителни забележки за другата страна“, казаха адвокатите на Пит в подаването през 2023 г.

Правният екип на Пит заяви в съдебната документация от 2023 г., че исканията за NDA на актьора са „по-тесни“ и „предназначени да защитят бизнеса“.

Адвокатите на Пит казаха в съдебната документация от 2023 г., че условията, които той излага, „посочват ясно, че няма да има ограничение върху способността на Джоли да говори във връзка с бракоразводното производство на Пит и Джоли или попечителството.

„Той изрично предвиждаше този ангажимент обаче няма да ограничава способността на която и да е страна да предявява искове, документи или свидетелски показания във всяко съдебно производство.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !