Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Рики Мартин получи ерекция на концерт на Мадона (ВИДЕО)

отпечатай новината

09.04.2024 11:47 | Видян 1431 пъти

Рики Мартин получи ерекция на концерт на Мадона (ВИДЕО)

Рики Мартин живееше la vida loca (луд живот) на концерта на Мадона в Маями в неделя.

ВИЖ ВИДЕО ТУК

52-годишната суперзвезда – която наскоро се разклащаше за срещите си след раздялата със съпруга си – беше поканен на сцената от Material Girl по време на представление на Vogue и изглеждаше възбуден от нейните оскъдно облечени "танцьорки", според TMZ.

Актьорът от Palm Royale се присъедини към Мадона, за да оцени балната част на шоуто, където танцьорите се разхождат по пистата, за да получат оценки от Мадона и ротационен състав от гости-жури знаменитости.

Докато танцьорите започнаха да се "мъчат" в скута на Рики, феновете се запитаха дали певецът е имал ерекция по време на горещия момент.

„Чакай малко, Рики Мартин това е...“, написа един фен заедно с клип от шоуто, докато друг се включи, "О, какво гледах току-що, Рики Мартин живее най-добрия си живот и аз съм напълно тук за това, Да, скъпа"

Рики, който не е коментирал спекулациите за възбуда, отиде в собствения си Инстаграм, за да сподели видео на еротичните танцьори на сцената.

"Благодаря ти, Мадона, любов моя! Винаги е забавно да те поканят на партито!", написа той.

По-рано тази година Мартин разкри по време на епизод на Live With Kelly and Mark, че първата му среща с Мадона се е случила през 1999 г. след представянето му на Грами. Оттогава приятелството им продължава.

„Тя ми даде овации“, спомня си той, разкривайки, че тя е отишла зад кулисите след изпълнението му, за да се срещне с него.

След това двете звезди обединиха сили за второто по рода си музикално сътрудничество на Мадона за песента Be Careful (Cuidado Con Mi Corazón).

Вирусният клип за ерекция идва месец след като Рики разкри за живота си на срещи, разпръсквайки подробности по-малко от една година след раздялата със съпруга си Юън Йосеф.

„Аз съм супер спокоен. Просто се грижа за децата си и прекарвам време с тях. На наистина добро място съм и ми харесва така. Винаги съм флиртуващ, но знаете ли, аз съм наистина страхотен“, изрази той в Гледайте какво се случва на живо.

Хитмейкърът и бившият му съпруг обявиха новината за развода си през юли 2023 г.

През август Рики сподели, че решението им да се разделят не е било „скорошно“.

„Когато обществеността разбра, вече бяхме преминали през процес на скръб“, обясни Мартин пред Телемундо.

Двойката се жени през 2017 г. и има две деца - дъщеря Лучия, на пет години, и син Рен, на четири.

Рики също има близнаци Матео и Валентино, 15, които той посрещна като самотен родител през 2008 г. чрез сурогатно майчинство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !