30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Космическите момичета на Дона Спанглър превзеха Холивуд

отпечатай новината

06.08.2009 12:20 | Видян 3317 пъти | Гласували 2

Космическите момичета на Дона Спанглър превзеха Холивуд

Комедията "Космически момичета в Бевърли Хилс" бе представена за първи път на 31 юли, в кино Бевърли Феърфакс в Лос Анджелис, като част от интернационалния филмов фестивал за независимо кино.

Продуцентът и актриса Дона Спанглър пристигна на събитието в бяла лимозина заедно с някои от актьорите от каста - Али Мос, Джил Ноел и главният продуцентът на филма Ричард Бенвенисте. Няколко минути по-късно с втора лимозина пристигна и актрисата Британ Тейлър, която се присъедини към останалите за снимки и интервюта преди прожекцията.

На премиерата на филма дойдоха много приятели на Дона, сред тях и популярният актьор Джъд Нелсън. В препълнената зала се наложи някои гости да останат прави, защото местата се оказаха недостатъчни за всички, които искаха да гледат филма.

"Космически момичета в Бевърли Хилс"  разказва историята на три красиви момичета от Космоса, които попадат на Земята, приземявайки космическия си кораб в двора на един от най-заможните и влиятелни ергени в Бевърли Хилс – Барон Вон Бенсъс. С необикновените си сили и чар момичетата успяват да изпълнят филма с приключения и смях, давайки на всички плейбои урок, че не е чак толкова трудно да укротиш лошото момче в тях. 

Комедията накара всички гости на премиерата да се забавляват и да се смеят със случките във филма и след прожекцията Дона Спанглър бе поздравена за работата си.

След премиерата  Дона, актьорите от каста и специалните гости се отправиха на афтър парти в Хало клуб, където празнуваха до сутринта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !