Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Меган Маркъл изпрати ясно недосегаемо послание на кралските особи

отпечатай новината

18.04.2024 11:56 | Видян 443 пъти

Меган Маркъл изпрати ясно недосегаемо послание на кралските особи

Меган Маркъл предаде съобщение на кралското семейство, когато излезе със съпруга си миналата седмица, твърди експерт.

Меган и Хари бяха картината на щастието, докато присъстваха на Royal Salute Polo Challenge в полза на благотворителната организация на принца Sentebale в петък. Херцогинята изглеждаше невероятно елегантна в рокля в цвят слонова кост, която се отличаваше с изрезка. Някои фенове подозират, че изборът й е бил фин вик към нейния червенокос кралски съпруг.

И според Теса Дънлоп тоалетът говори много. Говорейки за външния вид на Съсекс, британският историк и писател каза пред The Mirror: „Хореографията беше изящна и всички знаем защо. Меган беше начело.

„Искряща в бяло деколте (умело завъртане на едновремешни въжета от кралски перли), херцогинята не се страхуваше да вземе нещата в свои ръце, командвайки снимките на Sentebale Polo Cup с умело движение на китката. Ето жена се чувства удобно както пред, така и зад камерата.

Освен това тя отбеляза, че двойката „блести в недосегаеми дизайнерски бели дрехи, демонстрирайки своето изящно родословие от Щатите“. Експертът добави: „Кой друг би могъл така безпроблемно да премине от панел за Африка към поло игрището за 24 часа? Благодарение на Netflix, Съсекс изпълни кръга на набирането на пари и правенето на пари едновременно. не, принц Хаз все още го има и ако Меган има нещо общо с това, това е само началото."

Известно е, че жените членове на кралското семейство носят бяло за значими поводи - включително на коронацията на крал Чарлз през май 2023 г. И според Tatler те също ще изберат бяло, когато се обличат за успех.

Меган е носила изцяло бели тоалети на редица важни излизания, включително роклята без ръкави, която носеше, когато представяше новородения си син Арчи на света, бялото палто, което носеше при обявяването на годежа си, и бялата рокля на Givenchy за £2220, която носеше за нея един и единствен официален годеж с покойната кралица.

По-рано Меган твърдеше, че е смекчила гардероба си, избирайки неутрални нюанси вместо цвят, когато е била работеща кралска особа, за да не „изпъква“.

Говорейки за сериала на Netflix на двойката, тя каза: „По-голямата част от времето, когато бях в Обединеното кралство, рядко носех цветно. Имаше мисъл в това. Доколкото разбирам, никога не можеш да носиш същия цвят като Нейно Величество [ Кралица Елизабет], ако има групово събитие, но никога не трябва да носите същия цвят като някой от другите по-възрастни членове на семейството“, продължи тя, намеквайки за своята снаха, принцеса Кейт, и кралицата. Камила. „Така че аз си казах:„ Е, какъв е цвят, който вероятно никога няма да носят? Камила? Бежово?

Докато снимки на Меган в приглушени тонове проблясваха пред екрана, тя продължи да добавя „това беше и за да мога просто да се слея. Сякаш не се опитвам да изпъквам тук. Така че няма версия, че съм се присъединила към това семейство и се опитвам да не направя всичко възможно, за да се впиша. Не искам да засрамвам семейството."

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !