Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

отпечатай новината

18.04.2024 12:30 | Видян 563 пъти

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни снимки, след като актрисата публикува огледално селфи в своя Инстаграм профил в сряда.

37-годишната звезда от Трансформърс изглеждаше далеч от обичайния си бляскав, само с минимален слой, грим на лицето си – обърквайки последователите, които настояваха, че не я разпознават.

На снимката изглеждаше, че Меган разтърсва само малко спирала, руж и гланц за устни, докато позира в огледалото с изящния си корем.

Тя носеше черен спортен сутиен, долнище на пижама, докато дългата й синя коса се спускаше надолу по гърдите й.

Феновете казаха, че Меган прилича на Ким Кардашиян и дори на Челси Блекуел, звездата от „Любовта е сляпа“, която каза, че е сравнявана с Фокс.

„Изглеждаш като Челси от Любовта е сляпа. Не знам защо си копирала нейния стил“, написа един последовател.

„Това ти ли си Ким Кардашиян?!“ потребител на Инстаграм отбеляза, докато друг публикува: „Мислех, че това е Ким Кардашиян.“

„Това не е Меган Фокс“, настоя един, добавяйки плачещо емоджи.

„Защо тя изглежда толкова различна?“ – попита друг.

Друг фен твърди, че не са разпознали Фокс на снимката и са били принудени да погледнат нейното потребителско име, за да направят връзката.

„Трябваше да потърся името, преди да не знаех кой е това“, написа последователка с две емотикони с череп.

Публикацията беше реклама за продуктите за коса на Wella Professionals и беше озаглавена „подхранване на косата ми (и 66 см екстеншъни) след Coachella“.

Меган разтърсваше синята си коса, докато присъстваше на различни партита на фестивала Coachella през уикенда.

Докато присъства на събитието Celsius Cosmic Desert в петък, Меган разкри вдъхновението за новия си цвят на косата на звездното тържество.

„Всъщност имам синьо в момента“, каза тя пред People. "Добавихме разширенията, за да придадем повече енергия на Coachella. Мисля, че го избелих и го унищожих. Така че бих могла да прегледам всички цветове, преди да стана пак брюнетка."

Тя добави за външния си вид: „Мисля, че е важно просто да бъдете себе си и да не променяте целия си стил само за един фестивал.“

Излетът идва, след като беше разкрито, че Меган и Machine Gun Kelly в момента живеят разделени, докато решават проблемите си във връзката.

Актрисата е отседнала в квартирата си в Малибу, докато 33-годишният музикант се спотайва в общия им дом в Енсино, след новината за отмяната на годежа им.

Докладът идва, след като Меган отказа да изясни текущото състояние на връзката им по време на участие в подкаста Call Her Daddy на Алекс Купър - но тя потвърди, че тя и MGK в някакъв момент са прекратили годежа си.

Фокс за първи път започна да излиза с рокаджията през 2020 г., преди да се сгоди през 2022 г. Но година по-късно те предизвикаха спекулации за раздяла, преди да се помирят.

"Чувствам, че всеки има такова мнение за връзката ви с момчетата. Ти се сгоди, след това мисля, че беше прекратено, след това не знаем какво става с теб. Как би описала отношенията си с MGK?" — попита Алекс Купър.

Меган отговори: "Мисля, че това, което научих от това, че съм в тази връзка, е, че тя не е за обществено ползване, така че мисля, че към момента нямам коментар като например състоянието на връзката."

"Това, което мога да кажа, е това, което наричам моята душа близнак и винаги ще има връзка с него, независимо от всичко. Не мога да кажа със сигурност какъв ще е капацитетът, но винаги ще бъда свързана по някакъв начин с него."

"Освен това не желая да обяснявам. Но всички тези неща, които казахте, са точни неща, които са се случили и виждам, че са объркващи или интересни за хората и те си казват: „Какво става?“.

Последният й коментар потвърди спекулациите, че е прекратила годежа си с Кели.

Източник: DailyMail

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !