Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Тарантино се отказа от последния си филм, който трябваше да снима тази година

отпечатай новината

18.04.2024 12:35 | Видян 321 пъти

Тарантино се отказа от последния си филм, който трябваше да снима тази година

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко посечен, но когато си сред най-популярните режисьори в света в голяма степен можеш да правиш каквото смяташ за правилно.

Куентин Тарантино се е отказал от идеята за филма The Movie Critic, който по план трябваше да бъде неговият 10-ти и последен проект за голям екран.

Това означава, че режисьорът на "Криминале" и "Имало едно време в Холивуд" сега ще се насочи към нова идея, с която да сложи точка на впечатляващата си кинокариера.

Информацията, че The Movie Critic отпада от плановете му, идва от източници на издания като The Hollywood Reporter и Variety.

The Movie Critic трябваше да разкаже измислена история от 1977 г., вдъхновена в някаква степен от кинокритиците, които Тарантино е чел през годините. Впоследствие се появи информация, че проектът се е променил и Брад Пит ще влезе отново в ролята, донесла му "Оскар" - каскадьорът Клиф Буут от "Имало едно време в Холивуд".

Не стана ясно дали това ще направи филма предистория или продължение на деветия филм на Тарантино, но изглежда вече няма значение, защото той напълно е изоставил идеята.

Това се случва въпреки факта, че режисьорът беше предвидил да започне снимки през август т.г. и дори беше получил данъчно облекчение от щата Калифорния за целта.

Това не е първият филм, от който Тарантино се отказва в последните години. Той се готвеше да режисира и написан от самия него проект от поредицата "Стар Трек".

Въпреки че режисьорът неведнъж е посочвал, че десетият му филм ще бъде последният му за голям екран, той все пак планира да продължи да бъде творчески активен - с писане на книги, сериали и дори пиеси.

Източник: webcafe

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !