И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Майка на 77 г. носи парализирания си син на гръб от 59 г.

отпечатай новината

21.04.2024 07:45 | Видян 603 пъти

Майка на 77 г. носи парализирания си син на гръб от 59 г.

В село Мушич, 77-годишната сръбкиня Олга Бошкович със своята възможно най-жертвена и силна майчинска любов доказва, че нищо не е по-силно от нея. Олга е живяла целия си живот, отглеждайки своя парализиран син Предраг, който е на 59 години, и тази невероятна история продължава вече повече от половин век.

С мъжът на бърз отпадък, когато научил, че Олга е бременна, и с роднините, които били против рождението на дете без съпруг, Олга смело решила да стане майка. И дори когато станало ясно, че Предраг ще бъде парализиран още от раждането си, тя не се отказала от него.

Отглеждайки го в малката стая, която родителите й дали, Олга не само му осигурила дом, но и го носила на гърба си до училище, за да бъде сред връстниците си и да се развива. И сега, след години, в които Предраг пораснал и станал мъж, майка му все още го носи.

Независимо от предложенията за инвалидна количка, Олга предпочита да се грижи за него сама. С майсторство и любов, Предраг научил да създава красиви изделия от дърво с лявата си ръка, които раздава на местни деца и познати.

Въпреки всички усилия на Олга, напоследък става все по-трудно да се грижи за домакинството и да носи Предраг на гърба си. Но тя най-вече е разтревожена от идеята, че когато тя напусне този свят, синът й ще остане сам и никой няма да се грижи за него. Тази история на майчинска посвещеност и любов винаги ще остава в сърцата на онези, които я чуват.

Източник: newsbul.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !