Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Летището в Катар: Най-добро в цял свят

отпечатай новината

22.04.2024 10:34 | Видян 217 пъти

Летището в Катар: Най-добро в цял свят

Международното летище Хамад в Катар спечели първото място на наградите за световни летища 2024 във Франкфурт, Германия, на 17 април. Побеждавайки летище Чанги в Сингапур, което бе печелило титлата 12 пъти преди това, международното летище Хамад в Доха спечели желаната позиция за трети път , след като спечели през 2021 и 2022 г.

Летището в Катар се открои, като спечели не само титлата „Най-добро летище в света“, но и се отличи в категории като „Най-доброто пазаруване на летище в света“ и беше признато за най-чистото и най-добро летище в Близкия изток. Тези награди се обявяват ежегодно от Skytrax, изследователска фирма със седалище в Лондон.

Въпреки че отстъпи първото място, летище Чанги запази статута си на най-доброто летище в Азия и беше признато за световен лидер в имиграционни услуги. Международното летище Инчеон в Сеул зае трето място, докато летищата Ханеда и Нарита в Токио си осигуриха четвърта и пета позиция.

Междуконтиненталното летище "Джордж Буш" в Хюстън беше наградено по-специално с наградата за най-добро изкуство на летището, докато терминал А на летище Newark Liberty в Ню Джърси спечели титлата за най-добър нов летищен терминал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !