Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Жестоката шега на принцовете Уилям и Хари след смъртта на кралицата

отпечатай новината

22.04.2024 12:14 | Видян 341 пъти

Жестоката шега на принцовете Уилям и Хари след смъртта на кралицата

През последните няколко години е добре известно, че отношенията между принц Хари и принц Уилям са доста обтегнати, но двамата братя временно загърбиха различията си и се събраха за няколко важни за Кралското семейство моменти. Когато дядо им принц Филип почина през 2021 г., двамата присъстваха на социално дистанцираното му погребение, а Хари и Меган се върнаха в Обединеното кралство година по-късно, за да присъстват на тържествата по повод платинения юбилей на кралица Елизабет.

Въпреки това, само няколко месеца по-късно, братята се събраха неочаквано отново, след смъртта на покойната кралица, и се събраха отново, за да отдадат почит на любимия монарх. Докато се подготвяха да участват в държавното погребение на покойната кралица, братята дори успяха да споделят унищожителна шега сред скръбта си.

Хари разкри малкия момент на хумор, който той и брат му успяха да намерят заедно по време на това емоционално време в интервю за популяризиране на неговия бестселър мемоари Spare. Говорейки с Том Брадби от ITV, Хари обясни, че докато братята се подготвят да вървят зад погребението на баба си, и на двамата им е напомнено, когато са направили същото за майка си преди повече от двадесет години.

„Съвсем наскоро с брат ми вървяхме по един и същи маршрут и някак си се пошегувахме и си казахме: „Поне знаем пътя“, обясни Хари и добави: „Но иначе беше много подобно. Единствената разлика защото нашата баба беше свършила живота си. Мисля, че имаше повече празнуване и уважение към това, което беше постигнала, докато майка ни беше отведена твърде млада.

Принц Уилям беше на 15 години, а Хари беше само на 12, когато участваха в погребението на майка си Даяна и първоначално, Хари разкри по-рано, само Уилям трябваше да участва, но Хари каза, че „нямаше абсолютно никакъв начин“ да остави по-големия си брат да поеме това бреме сам и отбеляза, че Уилям би направил същото за него.

Ходенето зад ковчега на майка им е нещо, което Уилям нарече „много дълга, самотна разходка“ в документален филм, издаден през 2017 г., за да отбележи 20-ата годишнина от смъртта на майка му, и каза, че това е „едно от най-трудните неща, които съм правил“. Говорейки с доброжелател след смъртта на баба си, Уилям призна, че намира ходенето в едно от шествията за „много трудно“ и добави: „Не плачи сега, ще ме започнеш“ – според Roya Nikkhah, Sunday Times кралски редактор.

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !