И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

43 пластични операции, но вместо Барби стана Зомби

отпечатай новината

25.04.2024 10:05 | Видян 607 пъти

43 пластични операции, но вместо Барби стана Зомби

Далия Наим, на 30 години, таеше цял живот стремеж да подражава на емблематичната фигура на кукла. Говори се, че тя се е подложила на 43 козметични процедури в стремежа си да възпроизведе външния вид на Барби. Далия, която работи като водеща и актриса в родния си Ирак, редовно актуализира своите последователи в Instagram със снимки, показващи най-новите й подобрения.

Похвалейки се с Instagram след надхвърляне на 1 000 000, Далия е уловила широко разпространено очарование от забележителната еволюция, която е претърпяла по време на нейното трансформационно пътуване. Сравнявайки сегашния й външен вид с предишното й аз, може да се окаже трудно да се съчетаят двете личности.

Далия последователно изразява признателността си към онези, които допринасят за реализирането на желаната от нея естетика. Тя открито възхвалява своя квалифициран козметик, изразявайки благодарност с думите „Вашият грим е Барби“, като признава техния основен принос.

Козметичните процедури на Далия включват филъри за устни и операция за уголемяване на гърдите, което я доближава до стремежа й да прилича на Барби. Общественото мнение по отношение на нейните обширни усилия за самоусъвършенстване обаче остава разделено. Не всички са убедени в преобразения й вид.

Въпреки че среща негативни мнения, Далия остава непоколебима срещу критиките. Тъй като не може да се подложи на допълнителни операции в Австралия, тя активно търси реномирани международни клиники, които да продължат да й помагат в постигането на желания външен вид и да поддържат щастието си по време на пътуването към нейната мечта.

Далия не е сама в черпенето на вдъхновение от образа на Барби за значителни промени във външния вид.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !